Вие сте тук:

ФУТБОЛ - ОКОЛО СВЕТА:
Оувър в гръцкото дерби, Нашвил ще изненадват НЙ Ред Булс

WINBET с множество завишени коефициенти за мачове от цялата планета

Балкански, южно- и северноамерикански сблъсъци са в основата на новите предложения за футболни залози от цялата планета в края на седмицата.

За много от тях WINBET предлага пазари със завишени коефициенти.

НА ФОКУС:

ГЪРЦИЯ – СУПЕРЛИГА: Олимпиакос – Панатинайкос

БРАЗИЛИЯ – СЕРИЯ А: Крузейро – Фламенго

САЩ – MLS: Нашвил – Ню Йорк Ред Булс

РУМЪНИЯ –ЛИГА 1: Политехника – Сепси

АНГЛИЯ – ЛИГА 2: Нюпорт Каунти – Уолсол

ЯПОНИЯ – ДЖЕЙ ЛИГА: Ниигата Албирекс – Саган Тосу

#

MAX FIGHT 56 пред погледа на Конър МакГрегър в София

Бой за световната титла по бокс е украшението на вечерта

ГЪРЦИЯ – СУПЕРЛИГА: Олимпиакос – Панатинайкос

Пирея и Атина настръхват, когато дойде този сблъсък, а и сега се срещат първите два отбора във временното класиране. Предвид статистиките на Олимпиакос и Панатинайкос в последните мачове, „Брой голове – Над 2.5“ е интригуващ вариант. На winbet.bg котировката е 2.25*, а има шанс и за успех в уникалната промоция на WINBEТ ранно изплащане на залози за над 2.5 гола при отбелязване на поне два гола до 32:59 минута. Иначе коефициентите за твърдите знаци са с 0% марж.

БРАЗИЛИЯ – СЕРИЯ А: Крузейро – Фламенго

Тук за сметка на това „мирише“ на ъндър. Такава е развръзката в пет поредни мача на Фламенго и в последните 12 домакинства на Крузейро. С оглед на надмощието на гостите в преките сблъсъци, „двойката“ (2.35 с 0% марж) изглежда най-вероятна от твърдите знаци, но „Брой голове – Под 2.5“ на 1.60 е по-сигурният избор. Освен това е квалифициращ за промоцията Бонус колонка.

Нашвил са само с една загуба, и то от Орландо Сити, в последните си осем срещи и прекъснаха серия от три без вкаран гол. Отпушването бе с цели три попадения срещу Ню Ингланд Революшън и ако и Хани Муктар прекъсне личната си суша от пет мача, за да „отлепи“ от 15-те си попадения за сезона, тимът от Тенеси спокойно може да изненада Ню Йорк Ред Булс. „Единицата“ се котира на цели 3.05 с 0% марж.

РУМЪНИЯ –ЛИГА 1: Политехника – Сепси

Нещо се прекърши у Сепси след злощастното отпадане от Бодьо/Глимт в Лигата на конференциите. Сега, тимът е серии от пет загуби въобще и четири на чужд терен в първенството и само това, че насреща е слаб домакин като Политехника може да обърне тенденциите. Все пак, за резки скокове на този етап не може да се мисли, така че Х на 3.45 при 0% марж е разумен подход.

АНГЛИЯ – ЛИГА 2: Нюпорт Каунти – Уолсол

И двата отбора са в дълги серии от мачове с поне един гол преди почивката, а конкретно Нюпорт Каунти първи се пропукваха в последните си три домакинства. Всичко това води логически към „1-во Полувреме – Уолсол – Брой Голове Над 0.5“ с доста високия коефициент 2.10.

ЯПОНИЯ – ДЖЕЙ ЛИГА: Ниигата Албирекс – Саган Тосу

В този двубой има една набиваща се на очи тенденция: „Нечетно/четно – Голове: нечетно“ се е изплащало в цели осем от предходните 10 издания на този сблъсък. Като добавим и това, че Саган Тосу нямат „чиста мрежа“ вече в 12 мача поред, успехът на подобен залог е още по-близо. Коефициентът 1.85 от WINBET също си заслужава.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO

Прочетено: 101
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-9986 от 01.12.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.