Вие сте тук:

ФУТБОЛ - ОКОЛО СВЕТА:
Пак чиста мрежа на Шамрок – Ференцварош, ъндър на „Хилзбъро“

WINBET с ексклузивни оферти за двубои от Лигата на конференциите

Лигата на конференциите, стартът на сезона в Чемпиъншип, Световното първенство за жени  – предложения за залози към края на седмицата от тези и доста други състезания от цялата планета са тук да помогнат за печалби. Конкретно за евродвубоите между Тобол Костанай и Базел плюс Шамрок Роувърс срещу Ференцварош WINBET предлага и завишени, и супер завишени коефициенти.

В ТАЗИ СТАТИЯ:

УЕФА ЛИГА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: Тобол Костанай – Базел

УЕФА ЛИГА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: Шамрок Роувърс – Ференцварош

АНГЛИЯ – ЧЕМПИЪНШИП: Шефилд Уенздей – Саутхямптън

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ЗА ЖЕНИ: Швейцария – Испания

ЯПОНИЯ – ДЖЕЙ ЛИГА: Нагоя Грампус Ейт – Нийгата Албирекс

ИРЛАНДИЯ – ВИСША ЛИГА: Слиго Роувърс – Сейнт Патрик’с Атлетик

КОЛУМБИЯ – ПРИМЕРА А: У.М. Санта Марта – Хуниор ФК

#

Match Plus – вълнуващият безплатен турнир с футболни прогнози в Winbet Plus

Общият награден фонд на турнира достига 5 000 лв.

УЕФА ЛИГА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: Тобол Костанай – Базел

Казахският Тобол Костанай са на крачка от огромна сензация – изхвърляне още във втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите на миналогодишните полуфиналисти Базел. След шокиращата победа като гости с 1:3 в първата среща, сега балансът в трите сблъсъка между двата тима е напълно изравнен – по победа и едно равенство 0:0 в единствения от тях в Костанай. Ако „хиксът“ се повтори, на сайта winbet.bg ще бъде изплатен по 3.72*. Победа за Тобол се котира на 3.34, а за Базел – на 2.29, като и трите твърди знака са с коефициенти 0% марж.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ 1-во Полувреме – И Двата Отбора да Отбележат: Да – 4.75

⚽ Базел – Брой Голове: Над 2.5 – 4.75

И ОЩЕ:

WINBET ЛИГАКой ще отбележи повече голове? БАЗЕЛ vs ЦСКА

УЕФА ЛИГА НА КОНФЕРЕНЦИИТЕ: Шамрок Роувърс – Ференцварош

Оправда се прогнозата ни в първия мач да се случи „Двата отбора да отбележат – Не“ и сега тази развръзка е факт и в трите преки сблъсъка между Шамрок Роувърс и Ференцварош. Както и в трите официални мача от началото на сезона на гостите и в шест от последните седем на домакините, така че и сега е предвидима при ставка 1.99. Иначе, унгарският гранд е уверен за класирането си напред предвид аванса от четири „чисти“ гола. Победа за Ференцварош се оценява на 2.33, за Шамрок Роувърс – на 3.29, а равенство – на 3.69, като говорим само за завишени коефициенти при твърдите знаци.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ Мултирезултати: 0:1, 0:2 или 0:3 – 3.90

ЗАВИШЕН КОЕФИЦИЕНТ:

⚽ 1×2 и Двата Отбора да Отбележат: Ференцварош и Да – 4.75

АНГЛИЯ – ЧЕМПИЪНШИП: Шефилд Уенздей – Саутхямптън

Класиралите се с промоция от Лига 1  Шефилд Уенздей приемат изпадналите от Висшата лига на Англия Саутхямптън в очакван с огромен интерес двубой от Чемпиъншип на „Хилзбъро“. Като се има предвид, че първенството стартира сега, както и че предните седем преки сблъсъка между двата тима предложиха по максимум две точни попадения, изборът е един. Това е „Брой голове – Под 2.5 гола“ при коефициент 1.78.

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ЗА ЖЕНИ: Швейцария – Испания

Разгромът с 4:0 от Япония няма как да не остави тежки последствия върху настроението на Испания, поне на първо време. Отгоре на това, сега насреща на женската Фурия Роха излизат Швейцария, които са с четири поредни „чисти“ мрежи. Ето защо „1-во полувреме – Двоен шанс – Швейцария (Ж) или Равенство“ с коефициент 1.86 от WINBET изглежда доста добре подсигурен залог на добра стойност.

Статистиката сочи, че Нагоя Грампус Ейт са вкарвали първото попадение в предишните си седем двубоя на собствен терен, но и са оставали без „чиста мрежа“ в осем от последните си десет мача изобщо. Заради това най-вероятният изход от срещата с Нийгата Албирекс е „Двата отбора да отбележат – Да“ при ставка 1.90.

В този двубой нещата отиват към „1-во полувреме – Сейнт Патрикс – Чиста мрежа: Не“. Това е така, защото в последните пет мача на Слиго Роувърс има отбелязано попадение преди почивката и всеки път то е в тяхна полза. Коефициентът от WINBET също е причина да се погледне към този пазар – 2.20 за толкова реалистична възможност не се изпуска току-така.

КОЛУМБИЯ – ПРИМЕРА А: У.М. Санта Марта – Хуниор ФК

Предвид слабата форма и на двата отбора, трите им поредни „хикса“ в преките сблъсъци помежду им и липсата на „чиста мрежа“ за Унион Магдалена в предните девет домакинства срещу съперника, за по-дръзновените залагащи има интересен вариант от WINBET. Това е „1х2 и Двата отбора да отбележат – Равенство и Да“ с коефициент 4.33 за отлична възвръщаемост.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Shutterstock

Прочетено: 237
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.