От четвъртфиналистите при мъжете на Ролан ГаросНовак Джокович единствен спечели всичките си сетове до момента (Томас Ечевери има един недовършен заради отказ на съперника).

Двукратният шампион в Париж не е перфектен като игра, но е перфектен като успеваемост след първата седмица на турнира. Но да не се забравя, че и миналата година Джокович вървеше по същия начин в турнира, а си тръгна след първия мач, в който загуби сет.

А следващото препятствие е вечният му абонат Карен Хачанов.

Хачанов е на прага на Топ 10, но мачовете му срещу Джокович са пълен кошмар. От девет изиграни дотук, руснакът има едва един спечелен (през 2018 г. в Париж, но на твърди кортове в зала „Берси“), а оттогава е спечелил и само един сет от общо 16 изиграни.

Хачанов бе на прага на отпадането още в първия кръг срещу Констант Лестиен, а молдовянинът Раду Албот единствен си тръгна с празни ръце от мач срещу него на турнира.

На фона на всички тези статистики мачът изглежда предрешен. Сайтът winbet.bg предлага победа на Новак Джокович при коефициент 1.08*, който е най-ниският от всички четвъртфинали изобщо и не стига за Бонус колонка от WINBET. Ще нужно нещо като „Точен

резултат 3:0“ със ставка 1.68 или „Новак Джокович брой геймове под 20.5“ за 1.56, както се получи в третия кръг срещу Алехандро Давидович.

WINBET EXCLUSIVE!

ИГРАЧ vs ИГРАЧ: Кой ще направи повече двойни грешки? 

НОВАК ДЖОКОВИЧ vs СТЕФАНОС ЦИЦИПАС

КАРЛОС АЛКАРАС vs КАРЕН ХАЧАНОВ

WINBET SPECIAL!

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Новак Джокович брой асове: Над 6.5 – 2.10
🎾 Карен Хачанов брой асове: Под 6.5 – 2.10
🎾 Повече двойни грешки: Карен Хачанов – 2.40

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:
🎾 Общо асове: Над 13.5 – 2.00
🎾 Първа двойна грешка: Карен Хачанов – 1.95
🎾 Продължителност на мача: Под 166.5 минути – 1.95
🎾 Новак Джокович спечелени точки на първи сервис: Над 71.5% – 1.85

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Emmanuel DUNAND / AFP