Вие сте тук:

ФУТБОЛ - ОКОЛО СВЕТА:
„Петлите“ ще накълват окаяната Германия, голов празник иде в Глазгоу

WINBET със супер завишени коефициенти за двата класически сблъсъка

Честване на най-стария футболен сблъсък в историята – този между Шотландия и Англия, неравностоен двубой между старите врагове Германия и Франция, супер завишени коефициенти от WINBET за тях и още няколко добри възможности за интересни футболни залози в средата на седмицата.

НА ФОКУС:

ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА: Германия – Франция

ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА: Шотландия – Англия

БРАЗИЛИЯ – СЕРИЯ А: Фламенго – Атлетико Паранаензе

АРЖЕНТИНА – КОПА ДЕ ЛА СУПЕРЛИГА: КА Сармиенто – Сентрал Кордоба

АНГЛИЯ  – ЕФЛ ТРОФИ: Питърбъро Юнайтед – Кеймбридж Юнайтед

ЮЖНА КОРЕЯ  – К-ЛИГА 3: Чунчон – Гангнюнг

#

WINBET първи предлага ранно изплащане на залози за брой вкарани голове

Уникалната промоция вече е на разположение за клиентите на winbet.bg

ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА: Германия – Франция

Германия отдавна не са били в такова окаяно състояние, в каквото са в момента –без победа в петте си мача през годината, включително три поредни загуби. Логично, макар и леко пресилено с оглед на спадналото качество на играчи в страната, Ханзи Флик стана първият уволнен селекционер на маншафта. Временният наставник Руди Фьолер едва ли ще успее да запише първа победа над вторите в света „петли“ след шест неуспешни опита и четири поражения в тях, въпреки горещата подкрепа в Дортмунд. Победата на Франция се изплаща на winbet.bg по 2.24* и тази ставка не бива да се изпуска.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ 1-ви голмайстор: Килиан Мбапе– 4.85

⚽ 1×2 и двата отбора да отбележат: Германия и Да – 5.75

⚽ Кога ще бъде отбелязан 1-ви гол (15 мин.интервал): 1-15 – 3.50

ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА: Шотландия – Англия

Празникът по повод 150-ата годишнина от първия и най-стар международен футболен сблъсък на „Хемпдън Парк“ в Глазгоу обещава да е изумителен. Шотландия спечелиха и петте си евроквалификации общо с 12:1, а Англия взеха 13 от 15 възможни точки досега, така че приятелският двубой ще е безкрайно равностоен. Предвид естеството на случая, равенството със ставка 3.75 изглежда доста вероятен изход (така завършиха и предишните две срещи между старите съперници), но по-разумният ход е „Двата отбора да отбележат – Да“ (1.86).

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ Да отбележи по всяко време: Букайо Сака – 3.50

⚽ 1×2 и двата отбора да отбележат: Англия и Не – 3.50

БРАЗИЛИЯ – СЕРИЯ А: Фламенго – Атлетико Паранаензе

Когато се срещат два стабилни отбора в дълги серии без загуба, каквито са Фламенго и Атлетико Паранаензе, най-добре да се бяга от твърдите знаци. По-интересен пазар изглежда „Нечетно/четно – Голове четно“ с коефициент 1.85 от WINBET. Така са завършили 11 поредни официални мача на гостите и четири поредни шампионатни домакинства на Фла. Освен това „червено-черните“ на Хорхе Сампаоли обичайно не допускат голове у дома срещу Атлетико напоследък и въртят доста ъндъри на свой терен, което още повече доближава залога на четните голове до осъществяване.

АРЖЕНТИНА – КОПА ДЕ ЛА СУПЕРЛИГА: КА Сармиенто – Сентрал Кордоба

Още един мач, в който очакванията според статистиката са за успех на залога „Нечетно/четно – голове – четно“. Цели 80% от гостуванията на Сентрал Кордоба в аржентинската Лига Професионал са завършили по този начин, както и три от последните четири мача въобще на Сармиенто в лигата. При цялата условност на този пазар, подобни показатели не са за пренебрегване, както и коефициентът 1.80.

Като се има предвид серията от три поредни ъндъра между тези два отбора и подобната конкретно на Кеймбридж Юнайтед през сезона, „Брой голове – Под 2.5“ (2.00) изглежда доста възможна развръзка. Освен това Питърбъро Юнайтед, водени от сина на Сър Алекс Фъргюсън – Дарън, през този сезон в ЕФЛ Трофи не стигнаха до границата от три вкарани попадения и в двата си двубоя.

ЮЖНА КОРЕЯ  – К-ЛИГА 3: Чунчон – Гангнюнг

Любопитна възможност се предоставя в този двубой от К-Лига 3 между два отбора, чиито мачове могат да приспят успешно и най-будното бебе в Корея. „Брой голове – Под 1.5“ със ставка 2.40 от WINBET е изход, който се е осъществявал в четири поредни срещи на Чунчон и в четири от последните пет гостувания на Гангнюнг.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: AFP

Прочетено: 137
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.