Функционалностите в спортната секция на сайта на WINBET вече включват и най-новата възможност за любителите на спортните залози, Поискай пазар.

Всеки регистриран клиент на сайта winbet.bg може да поиска конкретен пазар за предпочитаното спортно събитие, персонализирани коефициенти, специални залози и други.

Използването на функционалността е изключително лесно:

Регистрираните клиенти на сайта е необходимо да влязат в избраното от тях събитие в секция Спорт и в случай, че предпочитаният от тях пазар не е наличен, могат да кликнат върху банера „Поискай пазар“ в поле „Бонуси и промоции“.

На екрана ще се визуализира форма, в която трябва да попълнят желания пазар, коефициент и залог, след което да изпратят запитването за разглеждане. Единственото условие е това да се случи поне един час преди началото на конкретното събитие.

След преглед от страна на екипа на WINBET, клиентът ще получи отговор чрез имейл в случай че заявката е одобрена. В случай на одобрен пазар, поискан от потребител на winbet.bg, той ще се появи в секцията на съответното събитие и ще бъде достъпен за поставяне на залози от всички клиенти на сайта.

Поискай пазар е поредната функционалност, която допълнително обогатява и подобрява потребителското изживяване на сайта на компанията. Сред другите популярни опции са Бонус колонка и Застраховка колонка, с които поставянето на множествени залози (колонки) става още по-интересно и вълнуващо.

С Бонус колонка, избор от поне три събития с коефициенти от поне 1.30 може да донесе допълнителен бонус от до 100% от стойността на поставения залог. При колонка от минимум пет събития с коефициенти поне 1.50, в сила е функционалността „Застраховка колонка“, с която на клиента се гарантира бонус безплатен залог на стойност до 100% (или максимум 50 лв.)

Функционалността Ранно изплащане пък позволява изплащането на залози в случай, че предпочетеният отбор поведе с разлика от два гола по време на мача, при това без значение от крайния изход на срещата. Подобна функционалност има и при печеливша разлика от 18 по време на баскетболни мачове (или 20 точки за мачовете от NBA).

Резултат от мача 0:0 не е приятен за никого, но WINBET елиминира разочарованието от ниската резултатност като отменя залога за срещи завършили без гол в никоя от двете врати и го връща на потребителя.

Всички тези функционалности важат за конкретни първенства и турнири, а пълните правила и условия на всяка от тях са публикувани на сайта winbet.bg.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg .