Четири дни преди края на олимпийските игри в Пекин е ред на едно от най-очакваните събития в програмата – финалът на женският хокеен турнир. Не че земята ще спре да се върти и всички ще се вторачат в мача между Канада и САЩ. Просто това е мачът, който всеки нормален човек на света очакваше да се случи и за позналите няма похвала.

Северноамериканското дерби е в четвъртък и дава добра възможност за включване в олимпийската промоция на WINBET.

За да участват в нея активните потребители на winbet.bg е необходимо да направят единичен залог на стойност минимум 20 лв. с коефициент поне 1.30 на събитие от олимпийските игри до 20 февруари. За промоцията се зачитат както предварителни залози, така и „На живо”. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи по 10 лв. безплатен залог за събитие от секция „На живо“ на winbet.bg.

Предложенията на WINBET за индивидуалните спортове от Пекин 2022 са в специално създадения раздел „Олимпийски игри” в секция Спорт на сайта, а тези за кърлинг и хокей на лед – в разделите за съответния спорт.

Откакто женският хокей се появи на олимпийски игри през 1998 г., само веднъж финалът не бе Канада – САЩ. През 2006 г. шведките се промъкнаха до решителния мач, но случайността бързо бе поправена. Канада оглавява таблицата с четири олимпийски титли, но преди четири години в Пьонгчанг титлата бе за САЩ. И сега изглежда е време за реванш. Канадките вече спечелиха в предварителната група с 4:2, а головата им разлика на турнира (54:8) е красноречива. WINBET дава коефициент 1.42 за канадски триумф без значение в редовното време, продължението или след наказателни удари. Струва си също и „Канада общ брой голове над 2.5” за 1.57.

Зимна Олимпиада 2022

В петък е предпоследният ден от състезанията в бързото пързаляне с кънки. Нидерландия направи очаквания шампионски урожай, но „Ниската земя“ се надява на пето златно отличие в мъжкия старт на 1000 м. Томас Крол вече спечели сребро преди седмица на 1500 м, а сега ще кара в коронната си дисциплина. 29-годишният нидерландец спечели световната купа в километъра два сезона подред, а през този стана първи на стартовете в Ставангер и Солт Лейк Сити и втори в Томашув Мазовиецки.

На последните две световни първенства Крол все биваше дисквалифициран на 1000 м и може би сега най-после е дошъл моментът му? Титла за Крол WINBET оценява на 1.65. Нищо чудно целият подиум да е нидерландски, защото зад гърба му дебнат Кай Фербай (6.00) и Хайн Оттершпеер (8.00).

Зимни Олимпийски игри

И накрая нещо по-екзотично. Женските фрийстайл ски рядко са виждали доминация като тази на Сандра Неслунд в ски кроса. От началото на сезона за световната купа шведката спечели девет от десетте старта, а откакто стана световна шампионка миналия февруари само веднъж не се е качвала на подиума. Коефициентът на WINBET за титла на Неслунд в състезанието в четвъртък е 1.53.

*Коефициентите са валидни към 14:30 ч. на 16 февруари 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.