Последното теглене на печелившите в обединената бонус игра Троен шанс на игралните зали на WINBET ще се проведе тази вечер. Тегленето започва точно в 22:00 ч. и ще се проведе „на живо“ във всички игрални зали на WINBET в страната.

Печелившите ще бъдат изтеглени сред всички клиенти на игралните зали на WINBET, които притежават талони за участие, като във това теглене ще бъдат раздадени шест премии от по 5 000 лв., 10 награди от по 2 000 лв. и 20 награди от по 1 000 лв. 

Тегленето ще продължи докато бъдат изтеглени притежателите на печелившите талони за всички премии сред присъстващите в залите на компанията.

В същата вечер, от 21:00 ч., WINBET ще раздаде и десетки кеш премии от по 500 лв., които ще бъдат разпределени на напълно случаен принцип сред игралните автомати в залите на компанията. За да бъдат спечелени тези премии не е необходимо притежаването на талон за участие.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg