Първата голяма награда в Голямата MINI бонус игра на WINBET намери своя притежател и вече е предадена на своя получател. Потребител на платформата winbet.bg от Русе ще шофира чисто нов MINI Copper ALL4 Countryman.

Неговото потребителско име бе изтеглено чрез жребий, излъчван на живо във Facebook страницата на WINBETна 8 март. Ключовете за автомобила-бижу бяха предадени на победителя от капитана на футболния отбор на Дунав (Русе) Диян Димов. 

Голямата MINI бонус игра на WINBET продължава до 29 март и в нея могат да участват всички регистрирани потребители на онлайн платформата winbet.bg. За всеки 100 лв. общо направени залози в онлайн казиното на WINBET или 50 лв. в спортни залози, те получават един талон за участие в жребия за разпределение на наградите в играта – парични премии от съответно 2000, 3000 и 5000 лв. и чисто нов MINI Cooper COUNTRYMAN. 

Жребият ще се проведе а 29 март от 21:00 часа на живо във Facebook страницата на WINBET. Подробна информация за правилата и условията на промоцията са публикувани тук.