Първият полуфинал е утре вечер
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

WINmyBET Първият полуфинал е утре вечер

Три дами и един джентълмен се срещат в битка за място на финала

10 ноември 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Първият полуфинал е утре вечер
WINMYBET:SF1

В онлайн реалити формата #WINmyBET предстои първият полуфинал. Отборът Джиона, съставен от рап-фолк звездата Диона и модела и интернет инфлуенсър Джулиана Гани ще имат тежката задача да се преборят за място в битката за титлата с отбора „Откъде-накъде“ на фитнес-бизнес-онлайн иконата Биляна Йотовска и актьора-сърцеразбивач Юлиян Вергов.

Битката започва в 19:00 ч.  в четвъртък, 11 ноември, и ще бъдат излъчена „на живо“ само на сайта winmybet.bg.

Двата отбора достигнаха до полуфинала след изключително оспорвани четвъртфинални битки. „Откъде-накъде“ вложиха много от характерния си спортен хъс и преодоляха нежната съпротива на отбора на фолк-легендите Азис и Алисия, макар и след като загубиха в първото предизвикателство.

„Джиона“ пък направо отвяха съперничките си от „Златните антилопи“, певицата Тита и моделът Златка Димитрова, не на последно място заради по-добрите си умения в духането на топче от чаша с брашно.

В полуфиналния двубой, двата отбора ще трябва отново да се справят с три последователни предизвикателства. „Джиона“ имат незавидната задача да се победят отбор, членовете на който са безапелационни в представянето си в WINmyBET и нямат загуба, нито в индивидуалните, нито в отборните битки.

Както и във всички отборни състезания във формата досега, ролята на публиката може да се окаже решаваща и да даде на някой от отборите неочаквано предимство, което съществено да наклони везните в негова полза. За целта, зрителите трябва да гласуват за отбора на своите любимци на сайта winmybet.bg чрез своите лични wincoin-и, които всеки регистриран потребител на сайта получава. Гласуването ще продължи и по време на битката, като отборът привлякъл повече от wincoin-ите на публиката ще спечели преднина пред своите съперници.

Зрителите, които познаят победителите в двубоите, ще спечелят допълнителни wincoin-и, а тримата зрители, които съберат най-много от тях – ще спечелят и специалните награди от WINBET: истинска, автентична аркадна игра с куп вградени игри за класирания на първо място и два комплекта PlayStation 5 и телевизор за класираните на второ и трето място.

Следващият полуфинал в WINmyBET ще бъде на 18 ноември, с участието на отбор „Фънко“ на певеца Константин и музиканта и ТВ знаменитост Димитър Ковачев – Функи и отбор „Първите“ на рапъра Тото от „Скандау“ и фитнес-гуруто Сами Хоссни.

Пълна информация за отборите, предстоящите дуели, горещи новини за участниците в онлайн реалити формата #WINmyBET и съвети на експертите-типстъри за предстоящите сблъсъци е налична на winmybet.bg.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.