Функцията за Ранно изплащане на печалби при два гола преднина на WINBET зарадва стотици клиенти на сайта winbet.bg, които бяха поставили залози за победа на Ливърпул или Реал Мадрид в снощния мач от Шампионската лига.

Мохамед Салах (сн. Andrew Yates / Sportimage via IMAGO)

Още в 15-тата минута на мача, веднага след гола на Мохамед Салах, който направи резултата 2:0 в полза на Ливърпул, клиентите на сайта, които бяха прогнозирали победа за английския отбор, автоматично получиха печалбите от своите залози.

Ситуацията се повтори 40 минути по-късно, но този път в полза на клиентите, които бяха заложили за победа на Реал Мадрид. Те получиха печалбите си веднага след като Карим Бензема отбеляза четвъртия гол на своя отбор във вратата на домакините в 55-та минута на срещата.

Kарим Бензема (сн. IMAGO)

За съжаление, няма потребител на сайта, който да е поставил залог на точен резултат от срещата 2:5 в полза на Реал Мадрид.

Функцията Ранно изплащане гарантира на клиентите на WINBET печалба от техните залози, когато отборът на чиято победа са заложили, поведе с два гола разлика, независимо от крайния изход от срещата.

Тази функционалност е един от много допълнителни инструменти, които са на разположение на любителите на спортните

залози на сайта на WINBET, заедно с възможността за ранно уреждане на залози (cash out), връщане на залог при краен резултат от срещата 0:0 и завишени коефициенти (с 0% марж) за избрани събития.

За играчите, които предпочитат множествените залози (колонки) са функциите Застраховка колонка, която осигурява бонус безплатен залог в случай, че едно събитие от колонката на играча се окаже губещо и Бонус колонка, с която клиентите получават допълнителен бонус при 100% успешен множествен залог.

С функцията Създай залог, клиентите на WINBET могат да създават собствени комбинации от до 10 пазара за всяко футболно или баскетболно събитие, а със Специалните пазари за играчи предлагат възможности за залози и печалби в зависимост от представянето на конкретен играч.