Ранното изплащане за брой голове зарадва мнозина през уикенда
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

BREAKING NEWS: Ранното изплащане за брой голове зарадва мнозина през уикенда

Промоцията на WINBET няма аналог на пазара

19 февруари 2024 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Ранното изплащане за брой голове зарадва мнозина през уикенда

Уникалната промоция за Ранно изплащане за брой голове донесе много радост на стотици клиенти на сайта на WINBET през уикенда. В рамките на промоцията, при отбелязването на два гола в рамките на първите 33 минути на дадена футболна среща, WINBET изплаща печалбите на клиентите, заложили за над 2.5 гола в нея, веднага и без значение от крайния резултат.

Турнир със залози на живо за Първа лига на България на сайта на WINBET
15 февруари 2024 | Новини

Турнир със залози на живо за Първа лига на България на сайта на WINBET

Тази неделя, срещата между Райо Валекано и Реал Мадрид от 25-ия кръг на испанската Ла Лига завършила изненадващо 1:1, но това не попречи клиентите на сакта winbet.bg, които бяха поставили залози на пазара „Над 2.5 гола в мача“ да получат своите печалби още преди изтичането на една трета от него. След като Хоселу откри за „кралския клуб“ още в третата минута, в 27-та Раул де Томас от Райо Валекано отбеляза от дузпа изравнителния (и последен) гол в срещата, оформил крайния резултат.

Ранното изплащане за брой голове се предлага за срещите от Първа лига на България, европейските клубни турнири, Висшата лига на Англия, Ла Лига на Испания, Серия А в Италия, първа Бундеслига на Германия и Лига 1 на Франция. 

200% до 200 лв. бонус при първи депозит! ->

Това е само едно от предложенията на WINBET в помощ на любителите на спортните залози. Сред останалите възможности за клиентите на сайта winbet.bg са Ранното изплащане при разлика от два гола в полза на даден отбор, ранно изплащане при разлика от 18 точки в срещите от Националната баскетболна асоциация (NBA), при разлика от 20 точки в мачовете от Евролигата, както и опцията за връщане на залозите при краен резултат от мача 0:0. 

Пълна информация за правилата и условията на тези промоции е публикувана на сайта на WINBET.  

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.