Каляри и Бари завършиха 1:1 в първия бараж за влизане в Серия А, като и двата отбора могат да са недоволни от равенството.

Каляри водеха с 1:0 до 96-ата минута, когато допуснаха изравняване от дузпа, но пък се отърваха при изстрел от бялата точка през първото полувреме, а и статистически бяха надиграни, като на моменти вратата им бе подложена на истинска бомбардировка. Тимът от Сардиния трябва да спечели на всяка цена реванша в неделя, за да се изкачи обратно в елита.

Причината е в необичайния регламент, защото вместо продължения и евентуални дузпи при равенство в общия резултат, предимство има отборът с по-предно място в редовния сезон. Това са Бари, които в предишния кръг отстраниха по подобен начин Зюдтирол и сега ще опитат да повторят изпълнението.

Мач № 1 бе доста странен по отношение на картоните. Не бе вдигнат нито един жълт (!) и респективно в селекционен аспект проблеми за двата отбора няма. Нещо повече, за Бари се завръща след наказание защитникът Джакомо Ричи. Каляри пък ще могат отново да използват услугите на Алберто Досена, който също изтърпя санкцията си.

Тимът от Сардиния няма победа над Бари през целия сезон в Серия Б, но място за отстъпление повече няма. Сайтът winbet.bg предлага победа за Каляри при коефициент 2.85* срещу 2.57 за Бари и 3.15 за равенство. Последното напълно устройва домакините и нищо чудно около постигането му да е построена и тактиката им. Още повече, че с 14 хикса през сезона те са сред

отличниците в тази графа в Серията. Отново в подчинение на равенството, „Брой голове под 2.5“, оценено в този мач на 1.66, е препоръчително.

Но разликата в стратегиите нищо чудно да доведе до някои рискове, особено през второто полувреме, от Каляри. WINBET дава коефициент 2.11 за „Най-резултатно полувреме – Второ полувреме“, а „Двата отбора да отбележат – Да“ е със ставка 1.85.

А след успеха в първия мач „Да отбележи по всяко време – Джанлука Лападула“ отново е силно препоръчително. Перуанецът има вече 26 попадения през сезона и е автор на шест от последните осем гола на Каляри. Ставката да се разпише и в неделя е 2.21.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКA: IMAGO