След първите два мача от четвъртфиналните серии в Евролигата, Реал Мадрид изостават с 0:2 и са на прага на елиминацията. „Белите“ трябва да спечелят два пъти като гости на Партизан, за да останат в турнира.

Шампионите в редовния сезон Олимпиакос, които заминават за Истанбул при резултат 1:1 победи, имат нужда от поне един успех.

Реал ще са във вторник без крилата Габриел Дек и Гершон Ябуселе, но ролята им в никакъв начин не може да бъди приравнена на това, което Пънтър и особено Лесор имат за домакините. Защото без последния подкошието на Партизан осиротява и има всички причини да се очаква Уолтър Таварес да безчинства там за Реал.

Това естествено намира отражение и в ставките за мач № 3. На сайта winbet.bg победа за Реал е с коефициент 1.55*, а „Реал Мадрид -4 точки“ се предлага за 1.85. При липсата на Пънтър, резултатността на домакините би трябвало да потегли силно надолу и няма да изненада „Партизан брой точки под 83“ за 1.61. Но да не се забравя, че Партизан бяха  с 12 победи и пет загуби вкъщи през редовния сезон, а когато губеха, само веднъж това стана с над пет точки разлика.

Фенербахче шокираха всички с победата си в мач № 2 (82:78), с която пробиха домакинското предимство на „червено-белите“. Това се случи след три поредни поражения на „фенерите“ през сезона от съперниците им им от Пирея, с обща разлика от 58 точки. И сега, мач № 3 ще трябва да даде отговор на въпроса дали тази победа това бе просто случайност или начало на нова тенденция.

За срещата в сряда WINBET дава леко предимство на гостите. Победа за Олимпиакос е оценена на 1.80 срещу 2.05 за Фенербахче. Ако вярвате в гостите, „Олимпиакос -1.5 точки“ за 1.90 е задължително като залог. „Олимпиакос брой точки над 79“ за 1.70 буквално не подлежи на обсъждане, както и „Първа четвърт –

Олимпиакос -0.5 точки“ за 1.90. Защото тимът от Пирея безчинстваше в първата четвърта на всяка от четирите срещи с Фенербахче този сезон.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете  winbet.bg. 

СНИМКА: AFP