Рекордната печалба от 125 000 лв., джакпот ниво Пика, бе изтеглена в обединената бонус игра 4 Jackpots на игрални зали WINBET миналата вечер. Това  е най-големия джакпот, спечелен в играта от нейния старт на 1 април 2022 г. и бе спечелена от клиент на игрални зали WINBET в Шумен.

Предишната най-голяма единична печалба в тази игра бе на стойност 100 000 лв. и бе спечелена от клиент на игрална зала WINBET Младост в София на 11 май. В същото теглене на обединената бонус игра 4 Jackpots бяха спечелени три от четирите джакпота в нея, на обща стойност 137 500 лв.

За тегленето на печелившите през следващата седмица, джакпот ниво Пика ще бъде отново 50 000 лв., на ниво Купа ще бъде 30 000 лв., докато джакпотът на ниво Каро достигна 15 000 лв., а натрупаната сума на ниво Спатия е вече 5000 лв.

 4 Jackpots е обединена бонус игра, в която участват активните клиенти на избрани зали WINBET в цяла България. Играта има четири различни по стойност джакпота – Пика, Купа, Каро и Спатия, като ниво Пика е с най-голяма стойност, а ниво Спатия с най-ниска.

Клиентите, които изберат да се забавляват в игрални зали WINBET, печелят талони за участие в разпределението на печалбите в играта, което се провежда всяка сряда от 22:00 ч. във всички участващи в промоцията зали на WINBET в страната. За да могат да спечелят награда в играта, собствениците на печелившите талони трябва да присъстват в игрална зала на WINBET по време на тегленето.

Пълна информация за правилата и условията за участие в играта 4 Jackpots е налична в игралните зали на WINBET в цялата страна.