Нюкасъл вече имат треньор. След година и половина извън играта, Еди Хау застана начело на „свраките” с първа задача – спешно измъкване от зоната на изпадащите. Тимът от Северна Англия е единственият този сезон в Премиършип без спечелен мач и на място над абсолютното дъно по голова разлика.

Парите на новите саудитски собственици на клуба ще влязат в употреба чак през януари, но ако искате да опитате да се почувствате като тях, WINBET ви дава тази възможност с интересна ноемврийска промоция.

За да участват в нея, клиентите на winbet.bg е необходимо да направят единичен залог (предварителен или „На живо”) на стойност поне 20 лв. и при коефициент минимим 1.30 за мач на Нюкасъл в Премиършип до 30 ноември. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи 10 безплатни завъртания на играта на Oil Company II.

И още, в зависимост от броя на срещите с поставен квалифициращ залог през ноември за срещите на Нюкасъл Юнайтед, всеки клиент ще получи и допълнителни безплатни игри:  при залози за два мача, допълнителните безплатни завъртания ще бъдат 10, при залози за три мача – 20, а при залози за всички четири мача – 50 завъртания. Така, всеки клиент на winbet.bg ще може да спечели до 90 безплатни завъртания за играта Oil Company II.

В събота Еди Хау ще дебютира начело на Нюкасъл в домакинството на Брентфорд. „Пчеличките” имат странен сезон, в който бяха без загуба в първите седем кръга, но след четири поредни поражения се смъкнаха 14-и, което бе сигнал за начало на неизбежната битка за оцеляване. Но все още са далеч пред Нюкасъл, с аванс от седем точки.

За домакините халфът Райън Фрейзър е под лека въпросителна заради травма на прасеца, получена на лагера на шотландския национален отбор. За Брентфорд единствената въпросителна изглеждаше диагностицираният с COVID Матиас Йенсен, но датчанинът успя да излезе от карантина и вероятно ще е на линия.

Нюкасъл и Брентфорд нямат скорошни мачове в елита, но през сезон 2016/2017, когато се засякоха в Чемпиъншип, „свраките” биха два пъти с 3:1 и 2:1. Като цяло, Еди Хау има отлични резултати срещу този съперник, но наследството му в новия клуб е плачевно и затова WINBET предлага коефициент 2.66 както за победа на Нюкасъл, така и за пълен успех на гостите.

Революциите обаче обикновено отнемат време и като начало сушата на „свраките” трудно ще бъде прекратена. Нюкасъл са с втората най-ялова атака във Висшата лига на Англия според показателя xG, измерващ продуктивността пред гола. В същото време, защитата на Брентфорд е шеста по ефективност, затова „Нюкасъл общ брой голове под 1.5” за 1.55 би бил логичен избор.

В подкрепа на очакванията за неособено резултатен мач е и фактът, че Брентфорд имат отчаяна нужда от точка и подчертано защитна формация ще е напълно разбираем подход от датския им мениджър Томас Франк. Затова можете да помислите още върху „Брентфорд общ брой голове под 1.5” за 1.50, „Общ брой голове под 2.5” за 1.88 и дори „Двата отбора да отбележат гол – Не” за 2.08.

*Коефициентите са валидни към 2:00 ч. на 19 ноември 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.