За Лацио европейската авантюра приключи още през февруари. Рома бе на косъм да се присъедини в публиката към „орлите”, но макар и със срамно равенство срещу Витес, още е в играта. С поглед и към следващия сезон и европейските квоти в него, римското дерби в Серия А е призвано да разбърка картите в челото на таблицата. Затова, съвсем естествено, мачът е част от промоциите на WINBET.

За да участват в промоцията ДЕРБИ УИКЕНД. За да участват в нея активните клиенти на winbet.bg е необходимо да направят предварителен единичен на стойност поне 20 лв. и минимален коефициент 1.30 на пазари „Брой голове”, „Алтернативен брой голове” и „Двата отбора да отбележат” за мача, който е в неделя, 20 март, от 19:00 ч.

Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи безплатен единичен залог на стойност в зависимост от настъпване на предварително определено събитие. При отсъдена дузпа размерът на бонуса ще бъде 10 лв., при показан червен картон – 15 лв., а при отбелязан автогол – 20 лв. При настъпили две или повече от тези събития в срещата, размерът на безплатния залог ще бъде този, който е с най-високата стойност.

Неделният мач на „Олимпико” е 194-и изобщо между двата римски съперника и 156-и в Серия „А”. За шампионата „вълците” имат леко предимство в статистиката с 55 победи срещу 40 на Лацио. Но не е изненада, че равенствата преобладават, като без победител са завършили 60 или над 38% от всички шампионатни срещи. Но напоследък равенствата в това дерби изчезнаха и само три от последните 16 мача (серия, започнала преди седем години) приключиха с подялба на точките.

Рома са в серия от осем поредни мача без поражение, но внимателен поглед върху статистиката показва, че Лацио са по-успешният от двата тима през тази година. Балансът на „орлите” е пет победи, три равни и две загуби при четири победи, също толкова равни и две загуби. В резултат, Лацио са пети с точка и две места аванс пред Рома.

Колкото и да е клиширано, неделният мач е абсолютно непредсказуем. WINBET предлага коефициент 2.53 за победа на Рома срещу 2.85 за успех на Лацио и 3.40 за равенство. Залог за три точки в полза на символичните гости обаче трябва да отчита следната зависимост: всяко гостуване, което Лацио спечелиха, донесе поне три отбелязани гола. WINBET предлага “Брой голове над 2.5” за 1.83. Иначе в домакинствата на Рома тенденцията е по-скоро към „Двата отбора да отбележат – Не”, оценено от WINBET на 2.27 (така завършиха 9 от 15-те досегашни мача).

Залозите за този мач, поставени с реални средства, са валидни и за WINBET OPEN Tурнир Спорт както и за спечелване на талони за участие в разпределението на печалбите в WINBET OPEN Бонус игра.

*Коефициентите са валидни към 10:00 ч. на 18 март 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.