С мачовете от третия кръг в Зелената група на Финалите на АТР ще завърши предварителната фаза от турнира в Торино. Новак Джокович е гарантиран полуфиналист и ще срещне Александър Зверев в съботаa, a kой ще го придружи напред зависи от ранния мач в петъчната програма между Андрей Рубльов и Каспер Рууд.

Победителят в него ще заеме второто място в Зелената група и ще играе на полуфинал срещу шампиона от US Open Данил Медведев. В предните два кръга Рубльов победи Циципас и загуби катастрофално от Джокович. Рууд пък падна очаквано от световния №1 и също очаквано, макар и след обрат, се справи с резервата Камерън Нори.

Рубльов има смазващо предимство в досегашните мачове с норвежеца. Балансът е 4:0 (две от победите са през тази година), а Рууд е спечелил всичко на всичко един сет и не се е разписвал вече осем поред! Затова и коефициентът на WINBET за победа на Рубльов е само 1.46.

Руснакът разби Рууд вече три пъти на любимия си клей и трудно нещо ще му попречи да го стори и на бързия корт в Торино. Затова не е израз на прекомерно самочувствие да се заложи също на „Андрей Рубльов -2.5 гейма” при коефициент 1.75, както и на по-смелите (привидно) „Андрей Рубльов -1.5 сета” за 2.22 и комбинацията „Андрей Рубльов & под 22.5 гейма” за 2.54.

Във вечерния сеанс, Новак Джокович ще има тренировъчен мач срещу шампиона от Индиън Уелс Камерън Нори. Британецът е вън от сметките и ще продължи традицията резервите да отпадат още в предварителните групи. Колко труден обаче за предсказване е един протоколен мача показаха Медведев и Синер снощи. Всичко, освен победа на Джокович (оценена от WINBET на 1.10), би било изненада.

Но при задаващият се полуфинал със Зверев сърбинът едва ли ще се раздаде на максимум. Т.е. вратичката за Нори ако не за победа (коефициент 7.00), то за два равностойни сета е отворена. Ако ви харесва този сценарий – „Камерън Нори общ брой геймове над 7.5” за 1.77 и „Камерън Нори +5.5 гейма” за 1.70 са очевидният избор.

*Коефициентите са валидни към 2:00 ч. на 19 ноември 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.