Вие сте тук:

КОНКАКАФ ГОЛД КЪП:
САЩ в дълга серия без загуба преди полуфинала

Янките няма поражение десет мача и гонят четвърти пореден финал

Групoвата фаза на Голд Къп донесе сериозни размествания на пластовете, но ден преди полуфиналите вече място за изненади няма. Отборите на САЩ и Мексико са там,вече за 12-и и, съответно, девети пореден път, Ямайка е във финалната четворка на турнира за четвърти път в последните пет издания и дори Панама има определени традиции тук.

И ако някой може да попречи на очаквания финал САЩ – Мексико, това са самите те.

В ТАЗИ СТАТИЯ:

КОНКАКАФ ГОЛД КЪП: САЩ – Панама

КОНКАКАФ ГОЛД КЪП: Ямайка – Мексико

#

Още повече забавления и възможности за печалби с WINBET Plus

Много изненади и награди за регистрираните потребители на winbet.bg

САЩ бяха на шест минути от елиминацията в четвъртфинала срещу Канада и като цяло представянето им в турнира е доста неравномерно, което можеше да се очаква предвид неопитния им отбор. Но пък са в серия от десет поредни двубоя без поражение.

За Панама, финалната фаза на „Голд къп“ е върхът за годината и „каналджиите“ са изпратили най-добрия си възможен състав на американска земя. Те, заедно с Мексико, имат по три победи в редовното време в турнира дотук, а нов успех ще ги прати на финал за първи път от 2013 г.

На сайта winbet.bg победа за САЩ е с коефициент 1.60* срещу 3.90 за равенство и 5.50 за успех на Панама. Но гостите имат едно голямо предимство – досега САЩ играха в комфортния климат на Средния Запад, докато сега ги чака адския следобеден пек в Сан Диего. А Панама загряха за него с четвъртфинала срещу Катар (4:0) в Арлингтън, Тексас. При високите температури в Калифорния „Брой голове под 2.5“ за 1.74 и „Първо полувреме – Брой голове под 1“ за 1.77 определено са за предпочитане. Както и „Панама +1 гол“ за 1.7, защото САЩ може и да напълниха мрежите на Сейнт Китс и Невис и Тринидад и Тобаго, но срещу по-адекватните съперници изпитаха родилни мъки пред гола.

В този мач една срещу друга застават двете най-добри защити на турнира. Всяка от тях е пуснала по общо две топки в мрежата си, което определено тласка мислите в съвсем конкретна посока. Въпреки че през тази пролет двата отбора си спретнаха зрелищно 2:2 в северноамериканската Лига на нациите, като резултатът бе формиран още през първото полувреме.

Мачът ще се играе под покрив в Лас Вегас, така че климатичните условия ще са перфектни. WINBET дава ярко предимство на Мексико в коефициентите за победа (1.63 срещу 5.25 за победа на Ямайка в редовното време и 3.85 за равенство).

„Брой голове над 2.5“ се предлага за 2.02, а „Двата отбора да отбележат – Да“ – при 2.05, но точно така завършиха четирите мача между тези два отбора в пост-COVID времената. А понеже „Реге бойс“ не пропуснаха да се разпишат в седем поредни мача, в продължение на серията е и предложението „Ямайка брой голове над 0.5“ за 1.71

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: ANDY LYONS / Getty Images via AFP

Прочетено: 159
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.