Серина Уилямс е на крачка от изравняване на рекорда по титли от Големия шлем. За да стигне до 24-ата купа от най-големите турнири, тя трябва да преодолее Симона Халеп на финала на “Уимбълдън”. Американката има много добър баланс срещу румънката, като от 10 мача е спечелила девет от тях. 37-годишната Серина има седем титли в Лондон и нова ще потвърди статута й на най-успешната тенисистка в историята. 

Уилямс на два пъти се размина с рекорда след раждането си през 2017 г. Миналия сезон загуби на финала на “Уимбълдън” и US Open. Сега обаче изглежда готова да се справи с напрежението. Коефициентът за успех на Серена Уилямс е 1.51, докато краен успех на Симона Халеп е оценена с 2.50. Ние от Winbet обаче ви предоставяме страхотно предложение за пазара Серена Уилямс да триумфира с 2:0 сета. Коефициентът е 2.24
 

Симона Халеп дълго трябваше да чака своята първа титла от Шлема. Миналата година в Париж тя най-накрая вдигна над главата си подобен трофей, след като триумфира на “Ролан Гарос”. От тогава формата й не е толкова постоянна и в Лондон е най-доброто й представяне на голям турнир от доста време.