Сезон 3 на Лигата на нациите засега върви с изобилие от странни резултати в Първа дивизия. Това в най-силна степен важи за Група 1, където шампионът Франция се мъкне на опашката след първите два кръга и единствено головата разлика държи „петлите” над абсолютното дъно.

В търсене на първа победа французите гостуват на Австрия в мач, който е част и от специалния турнир на WINBET.

За да участват в него клиентите на сайта winbet.bg е необходимо да направят печеливш залог, предварителен или на „на живо“ за поне един мач от Лигата на нациите. Ограничения за минимална сума и коефициент и за броя на поставените залози няма. Приемат се както единични, така и множествени залози (без системни залози), като залози, уредени с фунцията кеш-аут също ще са валидни за участие в турнира предварителните залози.

Клиентите на WINBET могат да печелят точки, изчислени по като произведение от нетната печалба на поставения залога и коефициентът, при който той е поставен. Класирането в турнира се сформира спрямо общия брой точки на всеки един участник в него.

Турнирът ще протече в няколко кръга, като до края му остават кръговете за мачовете на 9-11 юни и 12-14 юни. Във всеки от кръговете са предвидени парични награди за първите 25 в класирането, като победителят ще прибере 2 500 лв. Толкова е премията и за шампиона в генералното класиране на турнира, когато премии ще получат заелите първите 40 места.

Два мача, една точка. Два мача, в които Франция откри резултата, но не успя да задържи преднината си. Два мача, във всеки от които гол в края обърка всичко. Френският селекционер Дидие Дешан призна, че няма отговор на въпроса защо се случва всичко това.

Австрия водеше в групата след победата над Хърватия, но късният гол на Йенс Ларсен за 1:2 срещу Дания в мач, закъснял с повече от час и половина заради токов удар и довел до вот на недоверие към кмета на Виена Михаел Лудвих, ги свали втори. Отборът е без кадрови проблеми за мача със световните шампиони, но пейката на домакините е доста къса и това може би ще проличи в петък.

От своя страна, Франция ще има освежения Карим Бензема на разположение и (вероятно) Льорис в рамката на вратата. Не само по тази причина победа за гостите е най-логичният изход от мача, а коефициентът на WINBET за това е 1.85*.

Равенството е оценено на 3.65, а победа за Австрия – на 4.50, но Вундертимът има само една такава за последните 88 години срещу „петлите”. Но в този нелогичен турнир всичко е възможно. Все пак, следвайки тенденциите, „Първи гол – Франция” за 1.63 е добро предложение, както и „Брой голове над 2” за 1.57.

Дания (като актив) и Нидерландия (като стил) са най-впечатляващите отбори дотук в Първа дивизия. „Червеният динамит” гръмна два пъти в перфектният момент и победите с по 2:1 над Франция и Австрия бяха измъкнати с гол в последните десет минути.

Хърватия пък взе точка в понеделник срещу Франция, но равенство и загуба от две домакинства не е стартът, който световните вицешампиони си представяха. А ако се вярва на селекционера Далич едва ли в някой от оставащите два мача Лука Модрич и Марцело Брозович ще бъдат заедно на терена. Иначе казано – Хърватия изгърмя патроните, а без Шиме Вршалько и Йошко Гвардиол защитата изглежда зле.

Дания има две победи в историята на това съперничество и всяка от тях е отпреди 2000 г. Но спомените от обидното отпадане с дузпи на световното преди четири години са живи и е време за реванш.

WINBET оценява на 1.97 шансовете за победа на Дания при 3.55 за равенство и 4.00 за успех на гостите. И тук „Брой голове над 2” с коефициент 1.65 изглежда лесно постижимо. А понеже двата отбора имат общо една суха мрежа в осем мача през 2022 г. сериозно внимание заслужава „Двата отбора да отбележат – Да” за иначе сериозното 2.03.

*Коефициентите са валидни към 6:30 ч. на 8 юни 2022 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: FRANCK FIFE/AFP