Дания също мечтае и няма нищо за губене

Англия е само на крачка от сбъдването на една мечта – отново да играе на финал на голямо първенство. Това не се е случвало от лятото на 1966 г., когато страната спечели единствената си световна титла на същия този стадион, на който тази вечер момчетата на Гарет Саутгейт ще трябва да преодолеят последната пречка – отбора на Дания. 

Дания обаче също мечтае. Мечтае да повтори неочаквания си, но напълно заслужен триумф на Евро 1992. След бруталния старт на първенството (инцидентът с Кристиан Ериксен и загубите в първите два мача), Дания успя да се промъкне през иглени уши в елиминациите и няма спирка оттогава. Допълнително предимство за тях е, че повечето играчи на отбора или са играли, или дори още играят в Англия. 

След драмата Италия – Испания, въпросите са кой ще бъде съперникът на Италия във финала и дали мачът Англия – Дания ще бъде зрелището, което очакваме. Засега можем само да гадаем. Това, което е известно е че WINBET ще подслади очакването с допълнителни възможности за регистрираните потребители на сайта winbet.bg.

Специален бонус – безплатен залог от до 50 лв. за играта Monopoly от секция LIVE Казино очаква играчите с предварителен залог за мача от поне 20 лв. и минимален коефициент от 1.30 при равен резултат в редовното време на срещата. Няма значение на какъв пазар за мача е поставен залогът и дали е печеливш, за да бъде получен бонуса. 

Равенството в редовното време гарантира сигурни 20 лв. за безплатни залози. Ако в срещата бъде даден червен картон, бъде отсъдена дузпа (без значение в полза на кой отбор) или бъде отбелязан автогол, това ще добавя по още 10 лв. към размера на бонуса. Победа в редовното време за един от двата отбора обаче ще означава, че бонус няма да бъдат присъждан.

Бонусът ще бъдат зареден в игралните профили на потребителите на winbet.bg с квалифициращи залози до един час след края на мача и потребителите имат 24 часа да го употребят. Няма допълнителни условия за усвояването на евентуални парични печалби от бонус залозите и потребителите могат да разполагат с тях както пожелаят.

За последното двата съперника се срещнаха през октомври 2020 г. в турнира за Лигата на нациите, когато Дания победи Англия на „Уембли“ с 1:0 с гол на Кристиан Ериксен от дузпа в 35 мин.