Слот-турнир с игрите на Amusnet започва на сайта на WINBET
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

BREAKING NEWS: Слот-турнир с игрите на Amusnet започва на сайта на WINBET

Общият награден фонд на турнира достига 100 000 лв.

10 юли 2022 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Слот-турнир с игрите на Amusnet започва на сайта на WINBET

От днес на сайта на WINBET започва слот-турнир с игрите на Amusnet Interactive. Общият награден фонд на турнира е 100 000 лв. и в него са включени всички игри на производителя, представени на изцяло обновения и още по-бърз и по-удобен сайт winbet.bg.

На разположение на клиентите на сайта на WINBET са над 180 онлайн казино игри на Аmusnet (доскоро известни като EGT Interactive), които освен възможност за спечелване на наградите в турнира, предоставят още и шанс за спечелване на джакпотите от системите Egypt Quest и Jackpot Cards.

Турнирът ще продължи до 17 юли като всеки ден в този период, клиентите на сайта, които изберат да се забавляват с игрите на Amusnet, ще могат да печелят точки, валидни както за разпределението на дневните награди, така и за премиите за победителите в генералното класиране в турнира. За всеки 20 лв. в поставени залози със собствени средства, всеки участник ще печели по 1 точка.

Наградите ще включват както парични премии, така и кеш бонус за залози и безплатни завъртания за вечно популярната слот-игра Burning Hot. Ежедневните парични премии могат да достигнат 2000 лв., а победителят в генералното класиране ще спечели награда от 5000 лв.

Наградите на отличените участници в турнира ще бъдат добавени към игралния баланс на играчите до 24 часа след приключването на промоцията, като в случай на равенство в точките, всички клиенти с еднакъв брой точки ще си разделят общата наградна стойност за съответните позиции в класирането.

Пълните правила на турнира с игрите на Amusnet са публикувани на winbet.bg – >

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.