Сошо приема Каен в двубой от първия кръг на новия сезон във втория ешелон на френския футбол. Мачът е в петък вечер от 21:00 часа. През миналата кампания и двата отбора разочароваха своите привърженици. Сошо едва се спаси от изпадане в трета дивизия, а Каен беше в Лига 1, но не издържа на конкуренцията и се озова в Лига 2. 

Сошо привлече шестима нови футболисти и в същото време вкара в първия състав седмина от “Б” отбора си, показвайки, че ще разчита на школата си. В същото време от клуба си тръгнаха цели 15 футболисти, като седем от тях бяха под наем. Всички тези трансфери са на свободни агенти или наеми, като единственият приход на отбора от Монбелиар е свързан с продажбата на юношеския национал на Франция Люсиен Агум в Интер за 4,5 млн. евро. 

Каен също заложи на бурно трансферно лято с общо 29 пристигнали и напуснали. Клубът от Кан продаде двама за общо 5 млн. евро, като за отбелязване е сделката за Александър Джику, за когото Страсбург плати 4,5 млн. евро. В същото време “викингите” дадоха 500 хил. евро за Антони Вебер от Брест. 

Шансовете на двата отбора според Winbet са изравнени. Коефициентът за успех на Сошо е 2.95, а този за триумф на Каен е 2.70. Ставката за равенство е 2.85. Winbet обаче предлага промоционален залог за Двете полувремена под 1.5 гола. Коефициентът за това е завишен на 2.15 от стартов 1.81. Предложението е част от специалната оферта Super Hot залог с увеличен коефициент.