Април е месецът, в който приключва редовният сезон в NBA и стартират плейофите. Пътят към титлата на Асоциацията ще бъде дълъг и труден, но едно е сигурно: за клиентите на WINBET удоволствието ще е пълно заради промоцията, която дава шанс за безплатни залози всеки ден!

За да участват в нея активните клиенти на изцяло обновения сайт winbet.bg е необходимо да поставят множествен залог на стойност поне 20 лв. и минимален общ коефициент 2.00 на мачовете от програмата за деня в NBA.

Всеки клиент с печеливш квалифициращ залог ще получи безплатен залог, който ще зависи от броя мачове, включени в залога и нетната печалба от него. За множествен залог от два мача бонусът е 25% от стойността на нетната печалба, при три – 50%, а при четири и повече – 100% от нетнета печалба (до максимум 100 лв.)

Освен това, WINBET предоставя и уникалния „Бонус в бонуса“ за тези потребители, които получат безплатен бонус залог от промоцията повече от веднъж в рамите на една седмица. Те ще получат и допълнителен 100% бонус при депозит, който може да достигне максимум от 100 лв. Периодите за получаване на допълнителния бонус са четири: 2-8 април,  9-15 април, 16-22 април и 23-29 април.

Залозите за срещите от NBA, поставени с реални средства, са валидни и за WINBET OPEN Tурнир Спорт както и за спечелване на талони за участие в разпределението на печалбите в WINBET OPEN Бонус игра.

А иначе, в Източната конференция на NBA вече са определени десетте отбора, които ще продължат в плейофите.

На Запад все още има две свободни места, за които се борят пет отбора, но тази нощ това остава в сянката на мач, който спокойно може да е отправна точка към потенциалния финал на конференцията през следващия месец.

Ето и акцентите на WINBET в двубоите в NBA в нощта на петък срещу събота:

Двата отбора, които през този сезон се много над всички останали не само в конференцията, но и в цялата Асоциация. Финикс ще са първи поставени на Запад, а Мемфис – втори и нищо не може да промени това класиране до края на редовния сезон.

„Слънцата” имат положителен баланс срещу абсолютно всеки друг тим през този сезон, а за капак домакините от Мемфис са изпотрошени. Джей Моран и Ким Тили официално са аут заради травми, но практически цялата стартова петорка е под въпрос! Да, без Моран Мемфис са с 19 победи и само две загуби през този сезон, но измъчената победа с една точка срещу Сан Антонио би трябвало да е индикатор, че без него не се чувстват комфортно.

Коефициентът на WINBET за победа на Финикс е 1.28 и върви непрестанно надолу, а „Финикс -6.5 точки” се предлага за 1.75.

На старта на сезона Лейкърс бяха фаворит №2 за шампион, а към днешна дата са дори извън предварителните плейофи. Откакто Антъни Дейвис се контузи на 16 февруари „езерняците” имат общо 13 загуби и само четири победи, а откакто и Леброн Джеймс се присъедини към него в лазарета, балансът е 0-3. Но добрата новина за феновете на Лейкърс е, че има шанс и двамата да са на линия тази нощ. А пък и в мачове в национален ефир, какъвто ще е този с Ню Орлиънс, през този сезон Лейкърс имат 31 победи и 11 загуби!

Коефициентът им за нова победа е 1.77, а си струва да се пробва и „Брой точки над 232.5” за 1.85.

Пряк сблъсък за избягване на предварителните плейофи. Денвър са на спасителното шесто място (46-31), а след четири загуби в последните си пет мача, Минесота са седми (43-34). При по пет оставащи мача до края на редовния сезон, победа за домакините ще приключи спора.

Денвър са фаворит с коефициент за победа 1.63 в мач, в който се чакат доста точки. Все пак Минесота са втори по резултатност (115.2 точки на мач), но пък защитата им е безобразна напоследък (117.8 допуснати на мач в последните пет срещи). Затова „Брой точки над 233.5” за 1.65 би бил логичен резултат.

Далас Мавърикс (48-29) са в люта битка с Голдън Стейт Уориърс, Юта Джаз и Денвър Нъгетс за третото място и избягване на потока на Финикс до потенциалния финал на конференцията.

Домакините от американската столица (33-43) са вън от сметките за плейофите, но тук интересният аспект е личното отмъщение. Кристапс Порзингис бе натирен през февруари от Далас по посока Вашингтон – отбор, известен като Гробницата за таланти.

Все пак, победата за Далас би трябвало да е рутинна (коефициентът на WINBET за това е 1.23), но ако латвиецът се разиграе „Вашингтон брой точки над 103.5” за 1.71 е добро предложение.

*Коефициентите са валидни към 14:30 ч. на 1 април 2022 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.