Григор Димитров продължава победната си серия на турнира „Куинс“, но четвъртфиналите в петък изправят най-сериозното дотук предизвикателство. Шампионът на турнира от 2014 г. се изправя срещу водача в схемата и бивш № 1 в света Карлос Алкарас.

По собствените му признания, Алкарас все още се учи как се играе на трева и резултатите му са доста лъкатушещи. След като едва се спаси в първи кръг срещу „щастливия губещ“ Артур Риндеркнех, испанецът се разправи вчера с Иржи Лехечка.

Алкарас води с 2:0 победи в преките мачове срещу Григор, като го би на твърди кортове и на клей, но никога не го е срещал на зелено. Мачът е последен в програма и очакванията към него са да няма особени изненади.

Сайтът winbet.bg приема залози за победа на Алкарас при коефициент 1.36* срещу 3.10 за Григор. „Григор Димитров +3.5 гейма“ е оценено на 1.75, а надежден залог изглежда и „Григор Димитров да спечели сет – Да“ за 1.76. Все пак, турнирите на трева на испанеца се броят на пръстите на едната ръка, а тази настилка отнема време докато свикнеш на нея.

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Първи сет победител: Григор Димитров – 3.20
🎾 Брой асове: Над 14.5 – 2.10
🎾 Григор Димитров брой асове: Над 8.5 – 1.90
🎾 Карлос Алкарас брой асове: Над 5.5 – 1.85
🎾 Брой двойни грешки: Над 4.5 – 1.90
🎾 Асове и двойни грешки: Над 18.5 – 2.00
🎾 Продължителност на мача: Над 101.5 минути – 1.95

Николас Яри е в супер серия и независимо, че тревата не му е особено силна настилка, стигна втория четвъртфинал на нея в кариерата си. Чилиецът излъга Стефанос Циципас точно както го направи преди четири години в Хертогенбош. Но също както отпадна тогава на четвъртфинал, най-вероятно е да му се случи същото в петък.

Александър Зверев (заедно с Роберто Баутиста Агут) стигна този етап без загубен сет, а и има да му връща за загубата миналия месец в Женева. Коефициентът на WINBET за победа на германеца е 1.35. „Александър Зверев -2.5 гейма“ се предлага за 1.71 и покрива много възможни сценарии. Включително твърде вероятна чиста победа, за която „Александър Зверев брой геймове под 13.5 гейма“ за 1.62 е препоръчително.

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Брой пробиви: Над 2.5 – 1.90
🎾 Брой асове: Над 17.5 – 1.90
🎾 Александър Зверев общо асове: Над 9.5 – 1.80
🎾 Александър Зверев общо асове: Над 7.5 – 1.80
🎾 Брой двойни грешки: Над 5.5 – 2.00
🎾 Продължителност на мача: Над 95.5 минути – 1.90
🎾 Продължителност на първия сет: Над 40.5 минути – 1.90

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: AFP