Чакането свърши. След пет години и три месеца пауза, Григор Димитров отново е на финал на турнир на АТР. В съботния следобед, първата ни ракета ще се бори за титлата на турнирa в Женева срещу съперник, когото никога не е побеждавал.

На Григор му бяха необходими два часа и 52 минути, за да елиминира световния № 9 Тайлър Фриц в полуфиналите. След маратонски мачове в два поредни дни, логичният въпрос е какъв е запасът му от сили? Още повече, че без да звучи като оправдание, съперникът е доста неудобен.

На първо място, Яри е специалист на червени кортове и на такава настилка спечели и двете титли в кариерата си. Чилиецът освен това би Григор в единствения мач между двамата (2019 г. в Барселона на клей), а е и гладен за успехи.

Яри изтърпя допинг наказание през 2020 г., изпадна от ранглистата и едва през този сезон се завърна в Топ 100, а титла в Женева ще го изкачи до рекордното в кариерата му място под № 35. През тази седмица южноамериканецът вече би двама финалисти в Големия шлем (Каспер Рууд и Александър Зверев) и на сайта winbet.bg завишените коефициенти за победа във финалния мач са 1.87* за него, срещу 2.13 за Григор.

Разликата е пренебрежимо малка, но в тази среща има особена психология. Обикновено играчите с по-ниски възможности се раздават на максимум, докато тези, стигали далеч по-напред в ранглистата, имат склонността да се пестят ден преди старта на турнир от Големия шлем. В потвърждение на това WINBET предлага „Николас Яри -1.5 гейма“ при коефициент 2.00, а „Николас Яри брой геймове над 12.5“ – при 1.75. Последното практически означава мач в три сета или с поне един тайбрек, тъй че „Брой геймове над 22.5“ за 1.73 също може да се търси.

WINBET SPECIAL!

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Григор Димитров брой двойни грешки: 5+ – 3.30
🎾 Брой асове: Под 14.5 – 2.10
🎾 Общо асове и двойни грешки: 24+ – 3.00

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Брой пробиви: Над 4.5 – 4.10
🎾 Григор Димитров брой пробиви: Над 2.5 – 2.20
🎾 Продължителност: Над 107.5 минути – 1.85

Пьотр играе третия си полуфинал за годината в турнир на ITF, а представянето му в Букурещ е приятна изненада. Двайсет годишният варненец отстрани двама поставени в схемата, но сега го очаква водачът Крецу, който освен всичко играе и пред собствена публика.

Румънецът е с над 300 места пред Пьотр в световната ранглиста, като вече започна да се класира и за надпревари от категория „Чалънджър“.

Крецу даде само един сет на този турнир и в съботния ден е в ролята на суперфаворит. Победа за румънеца WINBET предлага при коефициент 1.35 срещу 2.95 за Пьотр. „Чезар Крецу -4.5 гейма“ е оценено на 1.97, а при очакванията за негова чиста победа, „Чезар Крецу брой геймове под 12.5“ за 1.64 е смислен залог.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO