Специално предложение на WINBET за мача Украйна - Северна Македония - Спортни Новини - Winbet
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ФУТБОЛ: Европа Специално предложение на WINBET за мача Украйна – Северна Македония

17 юни 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Специално предложение на WINBET за мача Украйна – Северна Македония

Бонус до 50 безплатни завъртания на любими казино игри 

Първият мач от програмата на първенството на стария континент по футбол за днес в Украйна – Северна Македония и WINBET има специално предложение за него.

Единичен залог от поне 20 лв., поставен преди мача при коефициент от минимум 1.30, може да донесе до 50 безплатни завъртания за играта Olympus Glory в сайта winbet.bg при победа на Украйна или до 50 безплатни завъртания за играта 40 Lucky King при победа на Северна Македония. Няма значение на какъв пазар е поставен залогът и дали е печеливш.

Eто как става това: победа на Украйна ще донесе сигурни 20 завъртания за играта Olympus Glory. Ако по време на срещата бъде показан червен картон, това добавя още десет безплатни завъртания към бонуса. Още 10 завъртания ще бъдат добавени ако в мача бъде отсъдена дузпа, както и ако някой от отборите си вкара автогол. Така, потребителите могат да спечелят общо до 50 безплатни завъртания с един залог за мача.

Ситуацията е идентична, ако Северна Македония победи в срещата, но в този случай, безплатните завъртания ще бъдат за играта 40 Lucky King. 

В случай на равенство в мача, бонус игри няма да се присъждат, дори да са се случили някои от другите събития  – дузпа и автогол.

Бонусът ще бъде зареден в игралните профили на потребителите на winbet.bg с квалифициращи залози до 1 час след края на срещата и те имат 24 часа да го употребят. Няма допълнителни условия за усвояването на евентуални парични печалби от бонус игрите и потребителите могат да разполагат с тях както намерят за добре. 

Всички подробности за това предложение са публикувани ТУК. ⚽

А ето и предвижданията на WINBET за изхода от срещата:

Украинците бяха съавтори на шедьовъра на шампионата досега в срещата срещу Нидерландия, но наивността в защита им костваше загубата. Македонците пък оправдаха подозренията, че нямат място на първенството, допускайки гол след тъч срещу Австрия. При наличието на Мауро Тасоти като помощник на Андрий Шевченко на пейката на Украйна, грешките от първата среща могат да бъдат отстранени, докато талантът на македонците няма как да се повиши за три дни. Коефициентът на WINBET за победа на Украйна е 1.72, а не е проява на излишна смелост и „Украйна  хендикап 0:1” за 2.85.

Всички промоционални предложения на WINBET за първенството на едно място.

*Коефициентите са валидни към 10:00 ч. на 17 юни 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.