България приключва поредното си слабо участие в Лигата на нациите с мачове срещу Гибралтар и Северна Македония. И не е пресилено да се каже, че те ще са съдбоносни за бъдещето на „лъвовете”, при това не само заради дебюта на Младен Кръстаич като национален селекционер.

От резултатите в тези мачове ще зависи мястото на България в жребия за групите в квалификациите за Евро 2024. Което прави тези срещи особено интересни и заради това е и специалната промоция на WINBET за тези тях.

За да се възползват от нея клиентите на сайта winbet.bg е необходимо да направят единичен залог на стойност поне 20 лв. при минимален коефициент 1.30 на всеки от двата мача на България. Всеки клиент с квалифициращ, но губещ залог за един от мачовете, ще получи бонус за безплатни залози на стойност 5 лв. и 50 безплатни завъртания (free spins) на онлайн казино играта Shining Crown.

При наличието на квалифициращ, но губещ  залог и за двата мача, бонусът ще е на стойност 10 лв. плюс 100 безплатни завъртания на играта Shining Crown. Само първият квалифициращ залог е валиден за промоцията. Бонуз залогът може да се използва за всички събития в секциите Спорт и На живо на сайта winbet.bg.

България е на трето място в група ”D” и отпадането в Четвърта дивизия все още е реална заплаха. Националите ни имат три равенства и една загуба дотук и ако хиксовете със Северна Македония и Грузия донякъде звучат престижно, то онова 1:1 в Гибралтар бе сред най-срамните страници във футболната ни история.

Но малцина от игралите на 9 юни оцеляха за петъчното домакинство в Разград. Селекционерът Кръстаич повика състав, който се отличава с ниска средна възраст. Нито един играч не е навършил 30, девет са с по 10 или по-малко мача в националния отбор, а други девет са пълни дебютанти. Което е обещание за бъдещето, но и рисков подход за мач с подобен залог.

От друга страна, Гибралтар не могат да се похвалят с нито една победа в последните си 21 мача. Активът им е шест равенства и 15 поражения, като първото от тях бе на „Васил Левски” на 11 ноември 2020 г. – 0:3.

Националите ни нямат победа в Лигата на нациите от близо четири години. Тези 13 поредни мача са твърде дълга серия и тя е задължително да приключи в петък. Коефициентът на WINBET за победа на България е 1.10*. Равенството се предлага при 10.00, а успех на Гибралтар – при 26.00. Но ако търсенето на последните два не е особено препоръчително, има няколко, в които при правилата на промоцията рискът може да бъде оправдан.

При 3:0 от първата среща на българска земя, а и при положение, че Гибралтар поеха по четири гола във всяко от гостуванията си в турнира, „България брой голове над 2.5” за 1.61 и „България брой голове над 3.5” за 2.50 носят смисъл.

„Гибралтар брой голове под 0.5” за 1.50 е логичен избор. Но при неопитността на вратарите Даниел Наумов, Светослав Вуцов и Иван Дюлгеров „Двата отбора да отбележат – Да” за 2.65 не е никак лош избор.

*Коефициентите са валидни към 21 септември 2022 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.