Броени дни преди мача на Кубрат Пулев за световната титла по бокс – тежка категория срещу Антъни Джошуа, играчи на футболните ЦСКА-София, „Ботев“ (Пловдив) и „Етър“ (ВеликоТърново), както волейболисти на ЦСКА и Левски отправиха своите пожелания за успех към Кобрата в специално видео, публикувано на фейсбук страницата на WINBET.

Ние сме с теб, чакаме титлата в София. Разбий го!“, е посланието на халфа на ЦСКА-София Валентин Антов във видеото, а съотборникът му Иван Турицов пожела на Кубрат да нокаутира съперника си в третия рунд.

„Успех, Кобра, с теб сме“ е пожеланието на Ивайло Стефанов от волейболния ЦСКА, а към пожеланието му се присъединява и съотборника му Красимир Георгиев. Посрещачите на ВК „Левски“ Владимир Станков и Самуил Вълчинов също пожелаха успех на най-успешния български професионален боксьор за всички времена. „Кубрат, вярваме в теб“, казва Вълчинов във видеоклипа. Думи в подкрепа на Пулев и пожелания за успех добавят още Христо Иванов и Тонислав Йорданов от „Етър“ и Славчо Шоколаров от „Ботев“.

Видеото може да бъде видяно също и в официалните канали на WINBET в YouTube и Vbox7.

Вече е в ход и следващата промоция на WINBET във връзка с историческия мач в Лондон. Последните 50 потребители на www.winbet.bg, които направят залози от минимум 20 лв. за срещата „на живо“ (по време на мача) ще получат по 50 лв. бонус средства за залагания, независимо от резултата от техния залог. Предложението е валидно за нови и настоящи клиенти, а пълните правила и условия на промоцията са публикувани тук.

Преди дни, WINBET обяви и специална промоция за залози за срещата преди нейното начало – до 50 лв. бонус средства за залагания при губещ залог за победа на Кубрат. Пълните правила и условия на тази промоция са публикувани тук.