Гренобъл и Ланс слагат точка на шестия кръг в Лига 2 с двубой помежду си, който започва в 21:45 часа тази вечер. 

И двата тима обаче до момента не са убедителни и докато за Гренобъл това е очаквано, то за клуба от Севера е изненада. През миналия сезон Ланс стигна до плейофите за влизане в елита, но не успя да пробие нагоре. Днешният съперник на тима пък остана на 13 точки назад на девета позиция.

Сега Ланс започна убедително с две поредни победи, но след това дойдоха три трудни срещи, в които съставът взе само един пункт. Още на този етап отборът е на 4 точки от петата позиция и няма право на грешки, ако иска пак да е в сметките за евентуално завръщане в Лига 1. Гренобъл пък продължава да се мъчи и след пет кръга все още няма успех – три равенства и две поражения при голова разлика 5:8.

Гренобъл няма победа над Ланс от 10 години насам, а на този стадион гостите са с 100-процентов актив, като даже са вкарали поне по два пъти. 

Според Winbet предимството е на страната на Ланс. Залози за победа на гостите се приемат при коефициент 2.19, а този за “единица” е 3.55. Равенството умножава залога по 3.10. За тази среща се предлага Super Hot залог Ланс да победи на нула при промоционален коефициент 4.00 от стартов 3.30.