Супертурнирът в Маями изведнъж се оказа с двойно българско присъствие. Участието на Григор Димитров при мъжете стартира в петък, а в женската надпревара Виктория Томова вече бе три пъти на корта. 

Първата ни ракета при жените отпадна във втория кръг на квалификациите, но след оттеглянето на Лорън Дейвис, зае мястото ѝ в основната схема и вече би словачката Ана Каролина Шмидлова. В четвъртък Виктория среща представителката на домакините Даниел Колинс, а WINNBET има специални предложения за двубоя.

Двете се срещнаха през миналия май на „Ролан Гарос“ и Колинс спечели с унищожителното 6:0, 6:4. Но 2023 г. се оказа доста лъкатушеща за нея. Американката игра четвъртфинал в Остин този месец и четвъртфинал в Аделаида през януари, но записа и четири отпадания в първи кръг, включително и в Индиън Уелс преди две седмици. Проблемът е, че кортовете там са адски бавни, докато жегата и влагата в Маями правят настилката свръхскоростни и по вкуса на Колинс. Точно тук тя изгря през 2018 г., когато стигна полуфинал и турнирът определено ѝ пасва. 

На сайта winbet.bg победа за Колинс се предлага при коефициент 1.22*, което е отражение на класите и разликата от над 60 места в световната ранглиста. Колкото и непатриотично да звучи, „Даниел Колинс брой геймове под 12.5“ за 1.70 и „Виктория Томова брой геймове под 9.5“ за 1.61 са добрите избори тук. 

За ловците на изненади WINBET има ексклузивни предложения със суперзавишени коефициенти: „Виктория Томова да спечели точно един сет – Да“ за 4.90 и „Първи сет – Точен резултат 6:3 за Томова“ за сочното 16.00!

Идея от WINBET

Турнирът в Маями е собственост на мениджърската компания IMG, която обича да дава „уайлд кард“ на свои протежета без оглед на класа и място в ранглистата. Такъв е случаят с Берхс, който от кандидат за Топ 100 в началото на февруари в момента е № 135 и има само един спечелен мач от 5 февруари насам. 

Кокинакис се завърна в Топ 100 в началото на месеца след титлата на „Чалънджър“ в Манама, Бахрейн, а преди две седмици премина квалификациите и стигна втори кръг в Индиън Уелс, където бе спрян от бъдещия шампион Карлос Алкарас. 

Австралиецът с гръцки произход влиза като „щастлив губещ“ в схемата, но не следва да се очаква, че ще е губещ в четвъртък. 

Коефициентът на WINBET за негова победа е 1.16, но за участие със залог за този мач в промоцията „Бонус колонка“ ще е нужно нещо от рода на „Точен резултат 2:0“, предлагано за 1.59. А понеже напоследък Кокинакис не се забърква в много тайбрекове може да му се гласува доверие с „Танаси Кокинакис брой геймове под 12.5“ за 2.00 и „Танаси Кокинакис -2.5 гейма“ за 1.30.

И за този мач WINBET има предложения със суперзавишени коефициенти: „2-ри сет победител: Зизу Берхс“ се предлага при 4.00, а „Двоен резултат (1-ви сет/мач) Зизу Бергс/Танаси Кокинакис“ – за чудесното 9.00.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Juergen Hasenkopf/IMAGO