Тази вечер, точно в 19:00 ч. Христо Стоичков и Димитър Рачков се изправят един срещу друг в първия от четирите си сблъсъка от уникалния онлайн риалити формат #WINmyBET.

Модерният ляв и Бургаският бек, които за кратко време се превърнаха в един от най-горещите екранни дуети в българския ефир, ще премерят сили в предизвикателството „Пияна дузпа“. Изпитанието изисква точно око и стабилен крак в изненадваща игра с футболни топка и врата и ще бъде излъчено ексклузивно на сайта winmybet.bg. Секундант на дуела ще бъде актьорът Славчо Пеев, отново в ролята на достолепния иконом и дясна ръка на Христо Стоичков.

Днешният двубой между най-успешният български футболист за всички времена и популярния актьор и телевизионен водещ е част от риалити формата #WINmyBET. До средата на ноември предстоят още три уникални съревнования между тях, които също ще бъдат излъчени напълно безплатно и само и единствено на сайта winmybet.bg.

#WINmyBET e шоу без аналог в българския шоубизнес, в което 16 от най-големите звезди на сцената, екрана и интернет се състезават помежду си в поредица от двубои на духа, тялото и ума, за да определят, кой е най-добрият от тях.

В първия етап на формата, регистрираните потребители на сайта winmybet.bg имаха възможност да проследят на живо техните дуели, да подкрепят своите любимци и да опитат да спечелят някоя от общо 500 награди от WINBET. Общо над 20 хиляди уникални потребители гледаха директните излъчвания на сблъсъците и още много хиляди ги проследиха на запис на сайта на формата.