В четвъртък вечерта, зрителите на на онлайн риалити формата #WINmyBET ще се насладят на цели три епични дуела, които ще определят последните победители в първия етап на шоуто.

Двубоите започват точно в 19:00 ч. в четвъртък, 26 август, и ще се излъчват ексклузивно и на живо само в сайта winmybet.bg. Излъчването е напълно безплатно и е достъпно след регистрация на сайта.

#WINmyBET e уникален риалити формат, в който 16 от най-големите български звезди на цената, екрана и интернет се състезават помежду си в поредица от двубои на духа, тялото и ума, за да определят, кой е най-добрият от тях.

През миналата седмица, Тото от „Скандау“ отнесе 100 Кила и показа удивителна сръчност в събличането на момичета и редене на пъзели, а Биляна Йотовска преодоля съпротивата на Диляна Попова на стената за катерене във вероятно най-красивия дуел в #WINmyBET досега.

Тази седмица, певиците  Тита и Диона най-сетне ще се срещнат в изпитанието „Голи и нацапани“, което не можа да се проведе преди две седмици заради заболяването на Тита. Двете красавици с огромно самочувствие ще трябва да се преборят една с друга в калния ринг на #WINmyBET и всяка от тях ще опита да избута съперничката си извън границите му докато натрупа заветните 5 точки. Ударите, хапането, скубането и щипането са забранени и носят наказания.

Фитнес-легендата и онлайн звезда Сами Хоссни и певецът Константин ще са „Нацепените батки“, които ще напрегнат мишци в канадска борба, цепене на дърва и отговарянето на въпроси за своя съперник, за да могат да освободят пленена от злия водещ на предаването Кирил Киров-Кико девойка.

Музикантът и ТВ знаменитост Димитър Ковачев-Фънки и „лудият репортер“ и инфлуенсър Дани Петканов ще завършат звездните битки с изпитанието „Не е художествена гимнастика“, в което ще импровизират техниката и могъществото на сумо-бойците и ще се срещнат в адския кръг на #WINmyBET.

Зрителите и феновете на участниците в #WINmyBET битките вече могат да подкрепят своите любимци като гласуват за тях на сайта winmybet.bg, с помощта на специалните wincoins точки, които ще получат безплатно след регистрацията си на сайта. Тези от зрителите, които познаят победителите в двубоите, ще спечелят допълнителни wincoins, а тези, които съберат най-много от тях – ще спечелят и специалните награди от WINBET.

Зрителят събрал най-много wincoins след края на двубоите, ще спечели чисто нова оф-роуд електрическа тротинетка, a подгласниците му до шестото място в класирането по точки ще получат смартфони iPhone 12. Kaкто след всяко излъчване досега, така и този четвъртък, един фен от тези, които са познали победителя в двубоя ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще спечели смарт-часовник Apple Watch.

Още близо 500 награди – тениски, кейсове за телефони и чаши с автографите на Димитър Рачков и Христо Стоичков, ще бъдат разиграни на случаен принцип сред всички регистрирани потребители на сайта winmybet.bg след последния двубой. Участието в сайта и в разпределението на наградите е абсолютно безплатно за потребителите и не е обвързано с покупка на каквото и да е било.