БАТЕ Борисов се изправя срещу Розенборг в първа схватка от Втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Първенците на Беларус и Норвегия ше дадат всичко от себе си в името на голямата цел – влизане в групите на турнира. В първия кръг на елиминациите БАТЕ трудно срази полския Пяст Гливице (1:1 и 2:1), а норвежците нямаха никакви проблеми с Линфийлд от Северна Ирландия (2:0 и 4:0). 
 

Изразителният краен успех на Розенборг обаче не трябва да залъгва, защото през новия сезон в местното си първенство тимът е чак на шеста позиция след 15 кръга. Доста по-добре в защитата на трофея си се представя отборът от Борисов, който по средата на шампионата е на 2 точки от върха, но е и с мач по-малко. 

Двата тима никога досега не са се срещали на футболния терен. БАТЕ се радва на предимство според ставките с коефициент 2.43 за победа срещу 3.25 за успех на Розенборг. Евентуалното равенство е оценено на 3.15. От Winbet ви препоръчваме да опитате залог и двата отбора да отбележат на коефициент 2.50 при стартов 2.02. Промоцията е част от специалната оферта Super Hot залог.