Вие сте тук:

УЕФА - ШАМПИОНСКА ЛИГА:
Труден мач, с малко голове за Лудогорец в Косово

Куп контузени и наказани играчи утежняват проблемите на търсещите ритъма си „орли“

Поредният поход на Лудогорец към групите на Шампионската лига започва с непознат съперник в първия квалификационен кръг – КФ Балкани. Първият от двата двубоя е във вторник на стадион „Фадил Вокри“ в столицата на Косово – Прищина, което е и дебют на разградчани срещу отбор от младата държава.

WINBET отбелязва повода с високи коефициенти за залагащите.

В ТАЗИ СТАТИЯ:

УЕФА ШАМПИОНСКА ЛИГА: КФ Балкани – Лудогорец Разград

#

Още повече забавления и възможности за печалби с WINBET Plus

Много изненади и награди за регистрираните потребители на winbet.bg

И за двата отбора това е първият официален мач за сезона. Това, в съчетание с факта, че досега не са се срещали в историята, прави всички предвиждания и прогнози доста трудни. КФ Балкани нямат поражение на свой терен от 10 ноември миналата година – вече 12 мача и са непобедени и в последните си 11 мача изобщо.

Разбира се, класата на българските шампиони е доста по-висока от тази на косоварите, но в първи официален мач за сезона този фактор не е толкова решаващ. Като се прибави и фактът, че в първия от два елиминационни мача принципно се играе по-предпазливо, равенството изглежда доста възможен знак.

Не бива да се забравя и че разградският отбор е без победа в шест поредни визити в евротурнирите, четири от тях завършили със загуба. Кадровите проблеми в състава на старши треньора Ивайло Петев също са много: Аут са Диниш Алмейда, Рик Джонатан, Антон Недялков и Дани Групер с контузии, а Оливие Вердон и Якуб Пьотровски са с наказания.

На сайта winbet.bg ставката за равенство е доста висока – 3.40*, при 1.94 за победа на Лудогорец и 4.33 за успех на КФ Балкани. Всички гореспоменати фактори водят и до друг реалистичен залог – „Брой голове – Под 2.5 гола“ с коефициент 1.61. Такава развръзка има в последните три официални мача на домакините, а също и в три от последните четири официални визити на „орлите“.

Препоръчителен вариант за игра изглежда и „1-ви гол – Лудогорец“ (1.68), тъй като „зелените“ са стигали първи до попадение в последните си шест мача изобщо и в последните пет на чужд терен. Бързи и технични нападатели като Кирил Десподов и Бърнард Текпетей би трябвало да

получат доста възможности да стигат до удари към противниковата врата.

„Най-резултатно полувреме – 2ро полувреме“ (2.07) също е интересно предложение, защото повече голове има след почивката на предишните 25 домакинства на КФ Балкани. Предвид вече споменатия факт, че това е първи официален мач за сезона на двата отбора, може да се очаква през първото полувреме те да са твърде далеч от нормалния си ритъм на игра. Така трудно се създават положения, камо ли да се вкарват голове.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Startphoto.bg

Прочетено: 289
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.