В първенството на Южна Корея тъкмо бе преполовена първата фаза и след 18 кръга Улсан са далеч пред останалите с 13 точки преднина, но зад тях стълпотворението е голямо.

Шест отбора са натъпкани в шест точки и сред тях са Сеул, които в момента държат третото място в К-Лигата.

В 19-ия кръг столичани гостуват на сериозно закъсалите Сувон Блу Уингс. „Сините криле“ отърваха с гол в 120-ата минута на баража миналата година отпадането, но положението сега е плачевно. Домакините са единствените в К-Лигата, които нямат победа пред собствена публика през този сезон, а от девет мача са прибрали всичко на всичко две точки.

Сеул са в период, в който резултатите ги няма в немалка степен заради лошия късмет. Столичани изтърваха преди две седмици победата срещу вторите, Поханг Стийлърс с гол в допълнителното време, но стагнацията в нападение е очевидна – четири гола в последните пет мача, което е далеч от оптималното за отбор от челната тройка.

Но да се залага на Суон Блу Уингс в момента е трудно. Сайтът winbet.bg дава коефициент 2.13* за победа на Сеул, срещу 3.35 за победа на домакините и 3.40 за равенство. При сушата на Сеул, „Брой голове под 2.5“ за 1.72 изглежда логично. Същото в голяма степен важи за „Сувон Блу Уингс брой голове под 1“ за 1.72, а по-смелото „Суон Блу Уингс точен брой голове 0“ се предлага за 2.65.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.