Вие сте тук:

КОНКАКАФ ГОЛД КЪП:
Ъндър на Мексико – Коста Рика, овър на САЩ – Канада

Джезъс Ферейра е жаден за още голове след два поредни хеттрика

Златото е все по-близо за осем отбора в Голд Къп и в нощта на събота срещу неделя българско време започват четвъртфиналните сблъсъци.

WINBET дава отлични възможности за футболни залози в четирите мача, а евентуални продължения и дузпи, каквито предвижда регламентът при равенство в редовните 90 минути само ще засилят емоциите.

 В ТАЗИ СТАТИЯ:

КОНКАКАФ ГОЛД КЪП: Мексико – Коста Рика

КОНКАКАФ ГОЛД КЪП: САЩ – Канада

#

Още повече забавления и възможности за печалби с WINBET Plus

Много изненади и награди за регистрираните потребители на winbet.bg

Мексико се надяват да продължат успешната си поредица от 11 мача без поражение от Коста Рика, в които „ацтеките“ записаха и осем победи, макар три от тях да дойдоха след продължения или дузпи. Неслучайно на сайта winbet.bg победа за Мексико върви с коефициент 1.37*, докато тази за „Лос Тикос“ е оценена на 8.00, а равенството – на кръгло 5.00.

И двата отбора не можаха да вкарат гол преди почивката в два от трите си мача в групите, така че „Първо полувреме – Брой голове Под 1.25“ (1.74) изглежда реалистичен вариант. Още повече че костариканците може би си вкараха головете за целия турнир накуп срещу Мартиника при победата с тенис резултата 6:4.

Това, в съчетание с важността на двубоя и резултатите от предишните срещи между тези съперници, води логично и към други два пазара – „Брой голове – Под 2.5 гола“ (2.18) и „Двата отбора да отбележат – Не“ (1.80). Две или по-малко попадения е имало в предните пет издания на този сблъсък, а и двата тима не са стигали до гол във всеки от предните четири.

Двата от трите домакина на следващото световно първенство ще се сблъскат в Синсинати, за да определят един от полуфиналистите на Голд Къп. САЩ са под пара –девет мача без загуба, шест от тях победи, последните две от които с обща голова разлика 12:0. Канада пък имат само едно поражение в последните си седем срещи, но то бе именно от южните им съседи, като ги биха само веднъж в предните пет сблъсъка.

Янките са безспорните фаворити, като WINBET оценява победа за тях на 1.67 срещу цели 4.75 за успех на регионалния съперник и 3.95 за равенство.

В предходните четири сблъсъка между тези опоненти имаше по два или по-малко гола, но

този път това изглежда немислимо. Двата отбора ще са крайно надъхани да покажат най-доброто от себе си, а това предполага по-отворена игра. А и в шестте им мача от началото на турнира има цели 24 попадения, т.е. по четири средно на двубой. „Брой голове – Над 2.5 гола“ при коефициент 1.92 изглежда като доста приятно предложение.

Към това следва да се прибави и топ формата на американските звезди Джордже Михайлович и особено на Джезъс Ферейра, който се отчете с два поредни хеттрика. За мислещите, че стрелецът ще продължи головата си серия, „Да отбележи по всяко време – Джезъс Ферейра“ е вариант със ставка 2.09.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO

Прочетено: 253
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.