Вие сте тук:

ФУТБОЛ - ОКОЛО СВЕТА:
Ъндър в Аржентина, овъри в Япония и Китай

Завишени коефициенти от WINBET за Архентинос Хуниорс – Институто Атлетико

Пряк двубой на лидерите в Япония, корав сблъсък в Аржентина, очаквани голови шоута в Ейре и Китай – тези и още любопитни събития са съставките в основното ястие в околосветското меню от футболни мачове преди уикенда.

WINBET и този път не прави изключение от правилото да украсява „трапезата“ за залагащите със завишени коефициенти за допълнително услаждане.

В ТАЗИ СТАТИЯ: 

Аржентина – Лига Професионал: Архентинос Хуниорс – Институто Атлетико

Япония – Джей Лига: Нагоя Грампус – Йокохама Ф Маринос

Ейре – Висша лига: Дрогеда Юнайтед – Шамрок Роувърс

Южна Корея – К-Лига 1:  Гангуон – Гуангжу

Норвегия – Елиитсериен: Хам-Кам – Аалесунд

Китай – Супер Лига: Жежианг Грийнтаун – Шанхай Шенхуа

Аржентина – Лига Професионал: Архентинос Хуниорс – Институто Атлетико

Архентинос Хуниорс са с три поредни победи във всички турнири, докато Институто Атлетико са в серии без пълен успех в четири кръга и шест загуби като гости в Лига Професионал. Затова „единицата“ със завишен коефициент на сайта winbet.bg – 1.75*, изглежда особено атрактивна. Също с 0% марж са и другите два твърди знака – 3.75 за равенство и цели 5.98 за победа на Институто. Препоръчително е да се играе и „Брой голове – Под 2.5 гола“ (1.53), какъвто бе резултатът в шест от предните седем сблъсъка между двата отбора във всички състезания, в пет от последните шест мача на Хуниорс и в три от последните четири гостувания на Институто в Лига Професионал.

Вторият Нагоя Грампус Ейт срещу първия Йокохама Ф. Маринос в класирането, като и двата съперниика са в победни серии в Джей Лигата от поне четири мача. Тук по-препоръчителни са „Двата отбора да отбележат – Да“ (1.50) и „Брой голове – Над 2.5 гола“ (1.57). Тази комбинирана развръзка се е получавала в последните четири мача на Нагоя и в три от последните четири на Йокохама.

#

Още повече забавления и възможности за печалби с WINBET Plus

Много изненади и награди за регистрираните потребители на winbet.bg

Дрогеда нямат „чиста мрежа“ в последните си 14 мача, а лидерите в ирландската Висша лига – Шамрок Роувърс, са вкарвали в пет от последните шест шампионатни срещи. Това навежда мислите към „Двата отбора да отбележат – Да“ с коефициент 1.75. С такава развръзка, впрочем са предните пет официални сблъсъка между тези съперници, както и вече четири поредни шампионатни двубоя на домакините.

Южна Корея – К-Лига 1:  Гангуон – Гуангжу

Гангуон са допускали поне по един гол от този съперник в предходните им осем сблъсъка на свой терен, а в 78% от гостуванията на Гуангжу през този сезон в корейската К-Лига 1 е имало повече попадения през вторите полувремена. Това предпоставя големи възможности за успешен залог на „Най-резултатно полувреме – 2ро полувреме“ с коефициент 2.03. (Също и „2-ро полувреме – Гуангжу – Брой голове Над 0.5“ при ставка 1.75.

Норвегия – Елитсериен: Хам-Кам – Аалесунд

В осем от предходните 10 сблъсъка между двата отбора на стадиона на Хам-Кам е имало нечетен брой голове, а през този сезон Аалесунд са изгубили 75% от мачовете си в норвежката Елитсериен. С оглед на тези факти, в дербито на дъното в класирането е логично да се търси пазар като „Нечетно/четно – Голове нечетно“ със ставка 1.85.

В този двубой от китайската Супер Лига определено трябва да се преследват залози откъм резултатност. Конкретно „Брой голове – Над 2.5 гола“ изглежда силно препоръчителен заради два фактора: Такъв изход е имало в последните девет шампионатни мача на Жежианг (още известни като Джъдзян), а Шанхай Шенхуа са се разписвали поне по веднъж в последните си 15 официални срещи. А и коефициентът на WINBET от 2.05 не бива да се подминава с лека ръка.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Прочетено: 255
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.