Вторите срещу шестите в класирането на Източната конференция и седмите срещу вторите в Западната – тези сблъсъци са ключовите в предстоящия кръг от първенството на Мейджър Лийг Сокър (MLS).

Мачовете ще се играят в нощта на сряда срещу четвъртък българско време, а WINBET прави още повече да си струва да се будува за тях със завишени коефициенти за твърдите знаци и в двата.

Нашвил нямат победа в предходните три сблъсъка с Филаделфия Юниън, но спечелиха осем последователни домакинства през този сезон във всички състезания. Съперниците им от „Града на братската любов“ са без победа в четири поредни визити, като в това число влизат и три поражения. Заради всичко това може би най-логичният твърд знак в срещата е Х. Равенството се оценява на сайта winbet.bg със завишен коефициент 3.65*, победата на Нашвил – на 2.17, а успехът на Филаделфия – на 3.68 (и двете ставки също c 0% марж).

И четирите предишни преки сблъсъка между тези съперници предложиха по максимум два гола, а същата развръзка има и във вече четири поредни мача на домакините от Тенеси. Затова „Брой голове – Под 2.5 гола“ (1.85) изглежда разумен избор.

Поне по едно попадение е имало преди почивката на последните шест срещи на Юниън и последните осем на Нашвил затова „1-во полувреме – Брой голове Над 0.5 гола“ е с относително скромен коефициент от 1.40, но доста вероятен за печалба. В подобна линия, също препоръчителен изглежда и „1-во полувреме – Нашвил – Брой голове Над 0.5 гола“ (1.95). Причината е, че Филаделфия са допускали първи попадение в последните си седем гостувания.

Сан Хосе Ърткуейкс нямат поражение от Сиатъл Саундърс в предишните четири сблъсъка във всички състезания и записаха три победи в тях. Домакините обаче нямат пълен успех вече пет поредни кръга лигата, докато гостите спечелиха седем от последните девет възможни точки в първенството. Победа за Сиатъл се котира на 2.77, за Сан Хосе – на 2.74, а равенство – 3.58, като всички тези коефициенти са с 0% марж от WINBET.

Реалистичен пазар, който може да се търси в тази среща, е „Двата отбора да отбележат – Да“. Такава развръзка е имало в четири от предните пет преки двубоя между тези опоненти, както и в последните четири шампионатни мача на домакините от Калифорния. Успех в такъв залог би умножил печалбата по 1.70.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO