Вие сте тук:

ФУТБОЛ - ОКОЛО СВЕТА:
Ъндъри в Южна Америка, много голове в Китай и Корея

WINBET със завишени коефициенти за Фарул – Шериф

Копа Судамерикана влиза в елиминационните си етапи, в Китай и Корея се готвят за голови спектакли, a Интер Турку се очаква да вкарва и в двете полувремена – тези и още любопитни събития са само част от футболните предложения на WINBET в средата на седмицата, някои от тях със завишени коефициенти за още по-приятно изживяване.

В ТАЗИ СТАТИЯ:

УЕФА ШАМПИОНСКА ЛИГА: Фарул Констанца – Шериф Тираспол

КОПА СУДАМЕРИКАНА: Индепендиенте Меделин – Сан Лоренцо

КОПА СУДАМЕРИКАНА: КА Патронато Парана – Ботафого 

АРЖЕНТИНА  – ЛИГА ПРОФЕСИОНАЛ: КА Индепендиенте – Нюелс Олд Бойс

КИТАЙ – СУПЕР ЛИГА: Шанхай Порт – Ухан Три Таунс

ЮЖНА КОРЕЯ – К-ЛИГА 1: Сеул – Сувон ФК

ФИНЛАНДИЯ – ВЕЙКАУСЛИГА: ФК Интер Турку – ВПС Вааса

ЕГИПЕТ – ВИСША ЛИГА: АЛ Итихад АЛ Сакандари – Ал Мокаулоон Ал Араб

УЕФА ШАМПИОНСКА ЛИГА: Фарул Констанца – Шериф Тираспол

Преди комшийския румъно-молдовски сблъсък от 1-вия квалификационен кръг на Шампионската лига, Фарул са в трагична форма с четири поредни загуби в контролите и мача за Суперкупата на Румъния срещу Сепси, без гол в последните си три мача и с голова разлика в тях 0:9. Шериф запазиха „чиста мрежа“ в последните си пет официални срещи и спечелиха четири от тях, така че логиката сочи победа за гостите от Тираспол. На сайта winbet.bg тя е с коефициент 3.76*, докато тази за отбора от Констанца се оценява на 2.30, а равенството – на 3.29. Всички тези ставки са с 0% марж от WINBET.

#

Още повече забавления и възможности за печалби с WINBET Plus

Много изненади и награди за регистрираните потребители на winbet.bg

В първата 1/16-финална среща от Копа Судамерикана между тези съперници не се очакват много голове. В три поредни мача Сан Лоренсо има по най-много по две отбелязани попадения. Същото важи и за три от последните четири срещи на Индепендиенте във втория по сила турнир на Южна Америка. Логично е тук да се търси „Брой голове – Под 2.5 гола“ с коефициент 1.52.

В аржентинско-бразилски сблъсъци принципно се очакват много напрежение и не толкова много голове. Не прави изключение и този между Патронато и Ботафого от Копа Судамерикана. Две или по-малко попадения е имало в пет от последните седем мача на домакините, както и в последните четири на гостите. Затова и „Брой голове – Под 2.5 гола“ със ставка 1.70 е силно препоръчителен пазар.

АРЖЕНТИНА  – ЛИГА ПРОФЕСИОНАЛ: КА Индепендиенте – Нюелс Олд Бойс

В този мач от аржентинската Лига Професионал е много възможно да се получи „1-во полувреме – Нюелс Олд Бойс – Чиста мрежа – Не“ (2.10). Индепендиенте са стигали до гол преди почивката в последните си шест домакинства, а поне по един гол през първото полувреме е имало в предходните шест мача на Нюелс Олд Бойс. По-конкретно може да се заложи, че автор на първия гол ще е Мартин Каутеручо (6.00). От общо 11-те си попадения, нападателят на Индепендиенте има на сметката

си пет първи гола в мач, а и се е разписвал в цели 73% от домакинствата на своя тим в шампионата.

КИТАЙ – СУПЕР ЛИГА: Шанхай Порт – Ухан Три Таунс

Лидерите в китайската Супер Лига – Шанхай Порт – защитават първата си позиция срещу Ухан Три Таунс. И двата отбора са в дълги серии без загуба: за домакините тя е от пет срещи във всички турнири, а за гостите – от шест. Тук два са по-реалистичните пазари. Единият е „1-во Полувреме – Ухан Три Таунс – Брой голове Над 0.5“ (2.40). Ухан са вкарвали гол преди почивката в последните си шест визити, в последните им десет има поне едно попадение през първото полувреме, а Шанхай са допускали първи в три поредни домакинства. Вторият е „Двата отбора да отбележат – Да“ (1.75), тъй като такава развръзка има в предните пет официални мача на домакините и в шест от последните седем на гостите.

ЮЖНА КОРЕЯ – К-ЛИГА 1: Сеул – Сувон ФК

Сеул са вкарвали първия гол в предишните си шест сблъсъка със Сувон, докато гостите са допуснали първия в последните си шест визити през сезона. Това води към „1-во Полувреме – Сеул – Брой голове Над 0.75“ (2.00). Поне един гол е имало през първите полувремена на 81% от двубоите на Сувон през този сезон в корейската К-Лига 1. Иначе други възможни варианти тук са „Брой голове – Над 2.5 гола“ (1.72) и „Двата отбора да отбележат – Да“ (1.83).

ФИНЛАНДИЯ – ВЕЙКАУСЛИГА: ФК Интер Турку – ВПС Вааса

Няма отбелязани голове през първото полувреме в предходните пет срещи на чужд терен на ВПС, но в тази срещу Интер Турку от финландската Вейкауслига се очаква това да се промени. Интер спечелиха последните си пет домакинства във всички турнири общо с голова разлика 17:1 и в тях неизменно стигаха до попадения и в двете полувремена. „ФК Интер Турку – Да отбележи и в двете полувремена – Да“ е реалистичен залог с добра печалба при ставка 2.87.

Не повече от два гола е имало в предните три преки сблъсъка на двата тима в египетската Висша лига. Същото важи и за последните три официални мача у дома и за четири от последните пет въобще на Ал Итихад, както и за пет от последните шест шампионатни Ал Мокаулоон. „Брой голове – Под 2.5 гола“ с коефициент 1.61 от WINBET е точният избор тук.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Прочетено: 293
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.