Едва ли има много мачове в плейофните реванши на Лига Европа, а и изобщо в евротурнирите, които поне на пръв поглед да предлагат по-малко интрига за крайния победител от този между Аякс и Лудогорец.

Нидерландският колос води с три гола (4:1) след убедителното си представяне в Разград и само най-големите фенове на Мохамед Кудус си представят, че обратът е възможен без техния любимец на терена.

Интригата обаче винаги я има при WINBET с новите промоции и обичайните привлекателни завишени и супер завишени коефициенти.

Аякс са толкова силни на своята „Йохан Кройф Арена“ (четири победи и един равен в последните си пет мача там), че само продажбата на Кудус и огромно подценяване биха могли да предизвикат покана на чудото. Неслучайно знакът 1 на сайта winbet.bg е с коефициент 1.26*, който дори не е квалифициращ за промоцията Бонус колонка, а победа на Лудогорец е оценена на забележителните за подобен етап на турнира 10.25.

Клубът обяви официално постигането на споразумение с Уест Хям за продажба на ганаеца, който бе последван и от заминалия към Порто бранител Хорхе Санчес. Освен на Кудус, наставникът на нидерландския гранд Морис Стеейн не разполага с три от новите си попълнения – Йосип Шутало, Гастон Авила и Чуба Акпом, които още не са картотекирани за Европа.

Всичко това отваря, макар и съвсем минимално, вратичката за Лудогорец. Ако българските шампиони някак успеят да поведат в резултата през първото полувреме, мачът може да навлезе в особено русло и домакините да се изнервят. Проблемът е, че Аякс са вкарвали преди почивката на последните си шест срещи и че дори без Кудус разполагат с много силна атака.

Още по-големият проблем е формата на „орлите“ като гости, или по-точно липсата на такава. Извън Разград те са по-скоро като проскубани врабчета този сезон, губейки цели пет от шестте си официални визити досега.

При толкова много неясноти, все пак има нещо сигурно за двубоя на „Йохан Кройф Арена“ – там ще валят голове. Шест поредни мача на Аякс са предложили поне по четири отбелязани попадения, а оувъри са и седем от последните осем на Лудогорец. Затова „Брой голове – Над 2.5“ със ставка 1.40 е особено атрактивен залог, още повече че той може да доведе до ранно изплащане на залозите при два вкарани гола преди 33-тата минута благодарение на новата промоция Ранно изплащане за брой голове, която единствено WINBET предлага на пазара. Подобно развитие с головете по минути имаше на първия мач в Разград, където Аякс водеха с 2:0 още преди 20-та минута.

При очакванията за доста освободена игра от разградчани и отпускане у амстердамци, този пазар е още по-добра идея и може рано да осигури нови възможности за атака на други залози. Такъв например е „Двата отбора да отбележат – Да“ (1.81). Всичко гореспоменато важи и за този пазар – и офанзивното качество, и дефанзивните дефицити, и освобождението на ума на гостите, и отпускането на домакините с оглед на уютната преднина.

Има и още един относително привлекателен пазар тук: „Аякс Амстердам – Да отбележи и в двете полувремена“. Ако тимът на Морис Стеейн успее да го стори в четвърти мач поред, това би се изплатило по 1.70.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ И двата отбора да извършат нарушение преди 09:59: Да – 1.95
⚽ Двамата вратари да направят по спасявания в двете полувремена: Да – 2.50

⚽ Над 0.5 нарушения преди 02:59: Да – 1.90

⚽ Над 0.5 тъча преди 00:59: Да – 2.10

⚽ Вратар да докосне топката до 00:59: Да – 2.10

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ Брой корнери: Над 10.5 – 1.95

⚽ Брой картони: Над 5.5–1.90

⚽ Брой точни удари: Над 9.5 – 1.90

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Startphoto.bg