Вие сте тук:

РЪГБИ - СВЕТОВНА КУПА:
В Група А се очакват зрелищни разгроми

Нова Зеландия имат потенциал да запишат 100 точки срещу Намибия

Световната купа по ръгби продължава от четвъртък до неделя с мачовете от втория кръг в предварителните групи.

Уикендът е лесно предсказуем като резултати, защото отбори от елита срещат аутсайдери и разликите ще са смазващи. Особено в Група А, където домакините Франция и Нова Зеландия ще се вихрят срещу съперници втора ръка.

СВЕТОВНА КУПА ПО РЪГБИ

МАЧОВЕ НА ФОКУС:

Франция – Уругвай

Нова Зеландия – Намибия

#

Match Plus – вълнуващият безплатен турнир с футболни прогнози в Winbet Plus

Общият награден фонд на турнира достига 5 000 лв.

Французите биха Нова Зеландия с 27:13 в мача на откриването и подхраниха илюзиите на сънародниците си, че най-накрая световната титла ще е тяхно притежание. За мача с Уругвай, които правят дебюта си на тазгодишната Световна купа, селекционерът Фабиен Галтие прави 12 промени в стартовия състав и само Камерън Уоки, Габен Вилиер и Йорам Моефана запазват титулярното си място.

За отбелязване е, че мачът е в Лил – град, който няма особени ръгби традиции, и това ще отнеме от наелектризиращата атмосфера на „Стад дьо Франс“. Което няма да спаси Уругвай от разгрома, но може да направи мачът малко по-интересен.

Южноамериканците излизат за него в серия от две поредни победи (срещу Чили и Намибия), но в цялата си история никога не са успявали да надиграят отбор от елита. За Уругвай мачовете на истината са следващите два уикенда и в четвъртък вечер ще е въпрос повече на тренировка.

Сайтът winbet.bg не предлага коефициенти за победител в мача заради огромната разлика в класите. „Франция -55.5 точки“ е оценено на 1.85* и това е препоръчителният залог, тъй като по правило слабите отбори оцеляват криво-ляво през първото полувреме, но след почивката за тях настава истински ад на терена.

До миналия петък Нова Зеландия не бяха губили мач в групите на световна купа, но това се промени. Че формата на „Ол блекс“ не е добра се видя в подготвителните тестове, а сега те са и в серия от три поредни загуби. Но засега паника няма, защото другите съперници в групата не са нищо особено и четвъртфиналът няма да им избяга.

Намибия тръгнаха с 8:52 срещу Италия и за тях мачът на истината е на 27 септември, когато срещат Уругвай. Дотогава другото е подготовка за него и резултатите са предопределени.

Тук също коефициенти за краен победител не се предлагат, а „Нова Зеландия -69.5 точки“ е със ставка 1.85. Че ще е кървава баня на терена в Тулуза знаят и пеленачетата и ако им се играе,

новозеландците могат да направят и 100 точки. Да покрият хендикапа е разумен избор.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Philippe MILLEREAU / KMSP via AFP

Прочетено: 51
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.