Турнирът в Щутгарт през тази година не събра особено сериозна като имена компания и само двама от Топ 10 на световната ранглиста се появиха в града на „Мерцедес“.

Тейлър Фриц единствен от тях стигна четвъртфинал, но в петъчната програма двама бивши полуфиналисти на „Уимбълдън“ (Ришар Гаске и Хуберт Хуркач) предизвикват внимание.

Гаске хвърли бомбата в четвъртък, отстранявайки водача в схемата Стефанос Циципас за победа № 600 в кариерата си. Ян – Ленард Щруф пък би в по два сета Джиджън Джан и Томи Пол и е учудващо, че въпреки високия си ръст никога не е имал особени постижения на трева.

В това съперничество Гаске води с 2:0 победи, като и двата досегашни мача между двамата бяха в зала в Антверп. Срещата е последна по програма в петък и ще се играе в сенчестата част на деня, когато кортът става значително по-бавен. Което е несъмнен плюс за Гаске.

Завишените коефициенти на сайта winbet.bg дават предимство на Щруф с коефициент за победа 1.48* срещу 3.06 за Гаске. „Ян-Ленард Щруф -2.5 гейма“ е оценено на 1.74, но при историята им дотук, внимание заслужава „Ришар Гаске да спечели сет – Да“ за 1.68 и „Ришар Гаске брой геймове над 10.5“ за 1.62.

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Общо двойни грешки: 9+ – 3.30
🎾 Общо пробиви: Над 3.5 – 2.30
🎾 Общо асове: Под 22.5 – 1.90

Хуркач е полуфиналист на „Уимбълдън“ през 2021 г., което е обяснимо предвид ръста му от 196 см. Както е обяснимо и защо толкова често играе тайбрекове, което бе спасението му във втори кръг срещу Йосуке Уатануки.

Кристофър О‘Конъл би Даниел Алтмайер и Лоренцо Сонего, но и за двамата тревата е чужда настилка, докато в Австралия подобни кортове има в изобилие.

Хуркач е явен фаворит в мача с коефициент за победител в WINBET 1.39. „Хуберт Хуркач -2.5 гейма“ се предлага за 1.80, а не е лоша идея да се търси и „Точен резултат 2:0“ за 2.17, защото полякът направи един слаб гейм срещу Уатануки и това доведе до единствения пробив в сервиса му за цял мач. А когато сервисът му заработи, малцина имат шансове.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾  Първи пробив: Кристъфър О’Конъл – 2.60
🎾  Общо двойни грешки: 6+ – 3.60
ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾  Общо асове: Над 29.5 – 1.90
🎾  Хуберт Хуркач общо асове: Над 19.5 – 1.90
🎾  Кристъфър О`Конъл общо асове: Под 9.5 – 1.95
🎾  Първа двойна грешка: Кристъфър О`Конъл – 2.00
🎾  Продължителност на мача: Над 95.5 минути – 1.85

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете  winbet.bg.

СНИМКА: MARIJAN MURAT dpa Picture-Alliance via AFP