В #WINMYBET идва време за четвъртфинали
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

#WINmyBET В #WINMYBET идва време за четвъртфинали

Предстои и вторият дуел между Стоичков и Рачков, ексклузивно на winmybet.bg

15 октомври 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
В #WINMYBET идва време за четвъртфинали
В #WINMYBET идва време за четвъртфинали

В онлайн реалити формата #WINmyBET предстоят четвъртфиналните сблъсъци – турнир от четири епични дуела, в които шестнайсет от най-горещите звезди на българския ефир, сцена и социални медии ще бъдат разделени в отбори по двама и ще продължат борбата, за да определят „най-добрия между тях“.

Дуелите започват от 28 октомври и отново ще бъдат излъчени „на живо“ и ексклузивно само на сайта winmybet.bg.

Звездната двойка в живота и в шоуто, интернет инфлуенсърите Алекс и Дани Петканови, певиците Тита, Диона, Алисия, колегата им Константин и фолк-иконата Азис, музикантът и ТВ знаменитост Димитър Ковачев – Фънки, моделът-интелектуалец Джулиана Гани, рапърите Тото от „Скандау“ и 100 Кила, фитнес-легендите Биляна Йотовска и Сами Хоссни, поетът-телевизионер Илиян  Любомиров, актьорът и джентълмен Юлиян Вергов и новия участник в шоуто, моделът Златка Димитрова ще сформират изненадващи отбори, които ще се борят за място в полуфиналите  на #WINmyBET. 

Пълна информация за отборите, предстоящите дуели, горещи новини за участниците и съвети на експертите-типстъри за предстоящите сблъсъци ще бъде публикувана на winmybet.bg.

Междувременно, следващият понеделник, 18 октомври, предстои и вторият сблъсък между Христо Стоичков и Димитър Рачков, в който най-успешният български футболист и телевизионният водещ ще проведат вероятно най-смешния, но и най-оспорван мач по тенис на маса в историята на реалити форматите. Дуелът започва точно в 19:00 на сайта winmybet.bg.

#WINmyBET e шоу без аналог в българския шоубизнес, в което 16 от най-големите звезди на сцената, екрана и интернет се състезават помежду си в поредица от двубои на духа, тялото и ума, за да определят, кой е най-добрият от тях. 

В първия етап на формата, регистрираните потребители на сайта winmybet.bg имаха възможност да проследят на живо техните дуели, да подкрепят своите любимци и да опитат да спечелят някоя от общо 500 награди от WINBET. Общо над 20 хиляди уникални потребители гледаха директните излъчвания на сблъсъците и още много хиляди ги проследиха на запис на сайта на формата. 

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.