Вие сте тук:

ФОРМУЛА 1:
Верстапен е абсолютен фаворит и на „Монца“

Чака се труден уикенд за „Ферари“ и точки за „Уилямс“

Макс Верстапен изравни рекорда за последователни победи в състезания от Формула 1 и в неделя получава шанс да остане самотен на върха по този показател с Гран При на Италия. Нидерландецът превъзмогна шареното време на „Зандвоорт“ и има вече 138 точки аванс пред Серхио Перес на първото място в класирането.

Времето ще бъде фактор и в неделя на „Монца“, но авансът на световния шампион пред останалите е толкова голям, че и дъждът едва ли ще е пречка.

#

WINBET първи предлага ранно изплащане на залози за брой вкарани голове

Уникалната промоция вече е на разположение за клиентите на winbet.bg

Всяко състезание по време на серията му ставката за победа бележи рекорди за ниска стойност. Този път сайтът winbet.bg приема залози за успех на Верстапен при 1.22*, а за втори път през сезона всеки един от останалите 19 пилоти в колоната е с двуцифрен коефициент! Серхио Перес е на втора позиция с 10.00, а след това разривът е чудовищен – ставките за Фернандо АлонсоЛюис Хамилтън и Шарл Льоклер са равно 21.00.

Що се касае до последния, „Монца“ може и да е домашно трасе за Ферари, но положението там е доста странно. Принципно погледнато скудерията има шансове да добро представяне и победата през 2019 г. е напомняне за това. Само че при чакания дъжд в неделя място за грешки няма. А това е нещото, с което „червените кончета“ не се отличават през този сезон. Потенциалът за подиум е налице и WINBET предлага коефициент 3.30 за „Шарл Льоклер място в Топ 3 – Да“ и 6.00 за „Карлос Сайнц място в Топ 3 – Да“. Испанецът обаче няма такъв през целия сезон, докато Льоклер е с три, но и цели три отпадания и се люшка между крайностите.

За място на подиума в неделя отлични изглеждат шансовете на Фернандо Алонсо. Бившият световен шампион демонстрира в Зандвоорт, че когато болидът е конкурентноспособен, резултатите идват. Подобренията на Астън Мартин  бяха очевидни. След второто място и най-бързата обиколка, 2.85 за „Фернандо Алонсо място в Топ 3“ е добра оферта.

Уилямс са друг отбор, който изглежда върви по възходяща линия. Осмото място на Александър Албон в Нидерландия дойде изневиделица и то на спънато трасе. А силните страни на болида изглеждат дългите прави, с които „Монца“ е открай време е известна. Затова няма да е учудващо „Александър Албон място в Топ 10 – Да“, предлагано за 1.46. Но предизвикателството е да се търси спечелване на точка от Лоугън Сарджънт. За американеца това е един от последните шансове да блесне и да напусне последното място в класирането. „Лоугън Сарджънт място в Топ 10 – Да“ се предлага от WINBET за 3.75.

И не на последно място: хаосът в Нидерландия сложи края на серията от осем състезания с поне 18 завършили пилоти. Смяната на атмосферните условия бе напомняне, че не всеки е в състояние да се адаптира в движение. За Гран При на Италия WINBET предлага „Брой завършили пилоти над 17.5“ при коефициент 1.52 и при положение, че това се получи в 10 от досегашните 13 старта, това изглежда залогът за предпочитане.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКИ: AFP

Прочетено: 175
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.