Вие сте тук:

ФОРМУЛА 1:
Верстапен ще стане световен шампион още в събота

Макларън и Мерцедес с отлични шансове да стъпят на подиума

Въвеждането на спринтовите състезания в календара на Формула 1 не донесе особен ефект върху определянето на световния шампион. Поне до тази година.

За първи път може да се каже, че интересът към подгряващата надпревара ще е по-голям отколкото към основното състезание. Защото дори шестото място в Катар гарантира третата поредна титла на Макс Верстапен.

Малката подробност е, че нидерландецът никъде не е завършвал по-назад от петото място. В Сингапур то бе счетено за грандиозен провал, но победата седмица по-късно в Япония върна нещата по местата им. Най-бързият болид в колоната наложи нужния ред в колоната и стартът на „Лосаил“ няма да промени нищо.

#

Супер предложения със завишени коефициенти от WINBET за ЦСКА – Левски

На „Тича“ се чака класически ъндър

За уикенда в Катар сайтът winbet.bg дава рекордни коефициенти за победа на Верстапен във всеки от дните. Карайки поред, ставката на нидерландеца за успех в петъчната свободна тренировка е 1.72*, за успех в спринтовата квалификация – 1.36, за победа в същинския спринт спада до 1.25, за полпозишън в основното състезание е 1.36, а да пресече първи финалната линия в него е 1.22 – стойност, каквато сезонът дотук предложи единствено на „Монца“ и прогнозите тогава се сбъднаха убедително. 

Затова нищо, освен пълен триумф на Верстапен на катарска земя не носи особена тежест като прогноза.

И явно, както обичайно, нещата ще са интересни след второто място. В Япония Астън Мартин до голяма степен оправдаха слуховете, че по болида вече не се правят подобрения и всичко се хвърля към машината за 2024-а. За страданията на Ланс Строл вече е ненужно да се говори и затова поредна седмица препоръчителният залог тук е „Двата болида на „Астън Мартин“ да спечелят точки – Не“ за 1.40.

Интересна е ситуацията в Мерцедес. Няколко остри реплики между Люис Хамилтън и Джордж Ръсел нажежиха сериозно обстановката. Не е пресилено да се каже, че тя е близка до токсичната и всеки има какво да доказва на другия. И газта ще се натиска до дупка. В такава ситуация, „Двата болида на „Мерцедес“ да спечелят точки – Да“ за 1.28 е почти автоматично. „Двата болида на „Мерцедес“ да завършат в Топ 6 – Да“ се предлага от WINBET за 1.72, място на подиума на Хамилтън е със ставка 3.50, а Ръсел да стъпи на почетната стълбичка струва 6.00.

Същата колекция залози може спокойно да бъде търсена и за Макларън. „Двата болида на „Макларън“ да спечелят точки – Да“ за 1.25 не подлежи на съмнение. „Двата болида на „Макларън“ да завършат в Топ 6 – Да“ се предлага от WINBET за 1.44, място на подиума на Лaндо Норис е със ставка 1.66 (втори най-ниска стойност в колоната за неделя), а Оскар Пиастри да стъпи на почетната стълбичка е оценено на 2.75.

И не на последно място – пистата „Лосаил“ е правена за мотори и се използва по съвместителство за Формула 1. Трасето се характеризира с изключително слабо износване на гумите и освен някоя неочаквана техническа повреда, трудно може да се открие причина за отпадане на пилот. В уикенд, в който едва ли ще се получи някакъв екшън, „Брой класирани пилоти над 17.5“ с коефициент 1.57 не е за изпускане.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКИ И ГРАФИКА: AFP

Прочетено: 266
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-9986 от 01.12.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.