С напредването на пролетта, броят тенис турнири се увеличава многократно. Тази седмица повече от 20 български състезатели участват в надпревари в различни точки на света и предложенията на WINBET за техните мачове са многобройни.

Иронично е, но скокът на Томова в световната ранглиста е тясно свързан с тази ѝ съперничка. През март в Маями, Дейвис се отказа от участие поради контузия. Виктория влезе на нейно място, стигна втори кръг на основната схема и вече е на прага на първите 70 в световната ранглиста.

На турнира в Реус, Испания, първата ни ракета при дамите бе на две точки от отпадането в първи кръг, но направи невероятен обрат срещу двукратната шампионка в турнири на WTA Клара Таусон. Дейвис на свой ред нямаше особени проблеми с австрийката Юлия Грабхер.

Томова би Дейвис през февруари в Доха и загуби от нея на US Open през 2021 г. Но това ще е първият мач помежду им на клей. И прогнозите са на страната на американката, която е със 17 позиции по-напред в световната ранглиста. Сайтът winbet.bg приема залози за победа на Дейвис при коефициент 1.72* срещу 2.10 за Томова. Досегашните им два мача все бяха трисетови и „Брой геймове над 19.5“ за 1.61 изглежда неизбежно. В продължение на това, „Виктория Томова да спечели сет – Да“ за 1.50 и „Виктория Томова брой геймове над 11.5“ за 1.61 също си струват.

Адрияно Дженев е № 16 в световната ранглиста за юноши и достигането до втори кръг на турнира в Куршумлийска баня (Сърбия) е най-добрият му резултат при мъжете. 18-годишният ни талант би в първи кръг Хади Хабиб, който доскоро бе в първите 400 на света, а клеят е перфектната настилка за интелекта му.

Алжирецът Региг играе първия си турнир от март и имаше невероятен късмет с жребия, изтегляйки влезлия с „уайлд кард“ Матич Димич (Словения).

Между Региг и Дженев можа да има над 900 места разстояние в ранглистата, но талантът на българина е несравнимо по-голям. Затова спокойно може да се търси победа за Адрияно, оценена от WINBET на 1.61.

Янаки Милев спечели две титли в турнири на ITF през тази година и се изкачи с над 600 места в световната ранглиста. Деветнайсет годишният пловдивчанин е поставен четвърти и среща съперник, минал през квалификациите. Плюс това, Аксу предпочита твърдите кортове, докато в Анталия се играе на клей.

Около изхода на този мач няма много място за дебати. Победа за Янаки Милев WINBET оценява на 1.16, а въпросът е по-скоро в разликата. „Янаки Милев -5.5 гейма“ е с коефициент 1.80, но най-безопасно изглежда сякаш предложението „Брой геймове над 18.5“ за 1.75.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Rob Prange / DPPI via AFP