Витория (Гимараеш) приема Вентспилс от 19:00 часа на “Афонсу Енрикеш” в реванш от третия предварителен кръг на Лига Европа. Португалският тим вече е с единия кръг в плейофите, след като преди седмица победи в Латвия с 3:0. 

В състава на домакините има доста кадрови проблеми. Нападателят Абдул-Азис Якубу няма да бъде на разположение, а още петима играчи на Витория ще пропуснат срещата заради контузии. Това обаче едва ли ще се окаже голям проблем за домакините, като се има предвид тяхната преднина и разликата в класите. 

Витория е в серия от четири поредни победи. В предишното си домакинство в Лига Европа тимът на Иво Виейра разгроми с 4:0 люксембургския Юнес Еш. 

Вентспилс видимо изпитва проблеми в защита. В последните си шест мача във всички турнири тимът допусна осем попадения. В местното първенство отборът заема четвърто място след 21 кръга. Вентспилс е на 13 точки от лидера Рига.  

Успехът на домакините изглежда сигурен и поради тази причина коефициентът за тяхна победа в Winbet e 1.06. Ставката за равенство е 12.00, докато “двойката” е оценена с 40.00. Предлагаме ви опцията Витория да спечели първото полувреме и да бъдат отбелязани над 1.5 гола в него. Завишеният коефициент за това в секцията Super Hot залог е 2.50 при стартов такъв 2.01