Носителят на Купата на Румъния Виторул (Констанца) и Динамо (Букурещ) излизат в последния мач от първия кръг на румънското първенство. Тимът на Джика Хаджи има амбициите да продължи доброто си представяне в елита на Румъния, където дори стана шампион през 2017 година. Гостите пък искат да върнат славата на гранда, който преживява тежки години вече над десетилетие.

Играчите на най-добрия футболист в историята на Румъния завършиха сезона с трофей, след което стартираха новия също с отличие, след като надвиха шампиона Клуж в битката за Суперкупата на Румъния. Това дава самочувствие на “сините”, които са млад отбор, но имат сериозен опит зад гърба си, тъй като играят доста време заедно.

Поради тази причина Виторул, който спечели последната среща между двата тима с 4:1, има предимство в мача, като коефициентът за “единица” е 2.05, докато докато ставката за успех на Динамо е 3.40. Ние от Winbet обаче ви предлагаме друг пазар за този двубой – двата тима да се разпишат минимум по един път при коефициент 2.25. От стартов коефициент 1.93. Промоцията е част от специалната ни оферта Super Hot залози в Winbet.