Витоша (Бистрица) посреща Арда (Кърджали) в първия мач от 4-ия кръг на Първалига. Срещата е днес от 18:45 часа. “Тигрите” не започнаха добре сезона и допуснаха три поредни загуби на сметката си. Сега възпитаниците на Енгибар Енгибаров ще направят нов опит да вземат глътка въздух и да запишат първи три точки в актива си.

Арда в същото време може да се похвали с прилично начало в дебютния си сезон в елита. Отборът от Кърджали вече има 5 точки, като в последния кръг записа и първата си победа. Всъщност играчите на Стамен Белчев все още не са усещали вкуса на загубата и се надяват това да не се случи и днес.

Добрата новина и за двата отбора е, че нямат проблеми с контузени и наказани футболисти. Така двамата треньори ще могат да пуснат на терена най-доброто, с което разполагат.

Очаква се на вратата на Витоша да бъде Георгиев, а пред него в защита ще започнат Христев, Бонев и Купенов. Гьонов и Курупис ще са халф-бекове, а в средата на терена ще действат Котев и Амзин. Садула ще е в ролята на плеймейкър, а в атака ще е дуото Долапчиев и Станкев.

За Арда пък единайсеторката ще бъде съставена от Караджов под рамката и карето Кръстев, Стоев, Гаич и Глишич пред него в отбрана. Бенгюзов ще действа като опорен халф, а пред него в средата на терена ще бъдат Лозев, Мартинов и Овсепян. Сам и Аморим пък ще водят атаката.

Winbet дава почти равни шансове на двата отбора. Залози за победа на Витоша се приемат при коефициент 2.65, а ставката за успех на Арда е 2.75. Евентуалният “хикс” е оценен на 3.10